Irigylem a 444.hu-t√≥l, hogy mindent pontokba szednek, ez√©rt most 444-es form√°tumban √≠rom meg a bajai megism√©telt v√°laszt√°s tanuls√°gait, √≠gy legal√°bb kevesebb billentyŇĪt kell le√ľtni.

- Valami kollekt√≠v k√∂d √ľlhet az Egy√ľttel rokonszenvezŇĎ, √©s fŇĎleg a nekik dolgoz√≥ ismerŇĎseim szem√©n, amikor Baja alapj√°n most m√°r eg√©szen biztosak abban, hogy a Fidesz verhetŇĎ. M√°rpedig el√©g biztosak.

- Az Egy√ľttnek igen sokat kell ajt√≥t√≥l ajt√≥ig mel√≥znia azon is, hogy sim√°n vegye a t√≠zsz√°zal√©kos list√°s akad√°lyt.

- A választók tojnak a választási csalásra, az kizárólag az indulók kampánystábjait érdekli.

- Nem tŇĪntek fel a porondon az olyan sokszor emlegett M√©g Bizonytalan, De Szavazni Akar√≥ T√∂megek.

Advertisement

- Nincs √°ltal√°nos rendszerv√°lt√≥ hangulat, de enyh√©n korm√°nyv√°lt√≥ sem. Ha lenne, akkor szem√©t v√°laszt√°si t√∂rv√©ny ide vagy oda, egy ilyen t√©t n√©lk√ľli idŇĎk√∂zin, ahol m√©g a csal√°s is kider√ľlt, odacsaptak volna a v√°laszt√≥k.

- Abszol√ļte √©rdemes negat√≠v kamp√°nyt tolni, a r√©szv√©telt mindk√©t f√©l nagyon sz√©pen felnyomta.

- De a sz√©pen felnyomott mennyis√©gŇĪ v√°laszt√≥ k√∂z√∂tt sem tŇĪntek fel a p√°rtok ismert n√©pszerŇĪs√©gi adatait √°ll√≠t√≥lag teljesen √∂sszekusz√°l√≥ bizonytalanok.

Advertisement

- Abban a formában, ahogy a baloldal reménykedik benne, talán nem is léteznek bizonytalanok?

- R√°j√∂ttem, mi√©rt vetette be mindk√©t f√©l az utols√≥ atomfegyver√©t is erre a piszlics√°r√© idŇĎk√∂zi v√°laszt√°sra. Nem f√©lelembŇĎl, illetve mert meg√©rezt√©k a v√©r szag√°t. Kiz√°r√≥lag a kamp√°nyst√°bjaik sz√≥rakoztat√°sa c√©lj√°b√≥l. Olyan volt ez, mintha egy c√©g nem a nagy megrendel√©s teljes√≠t√©se ut√°n, hanem elŇĎtte k√ľlden√© el a dolgoz√≥it jutalomh√©tv√©g√©re egy wellnessk√∂zpontba, vagy paintballozni egy laktany√°ba.