​Végképp megvesztek II.: Rádióban, RÁDIÓBAN csináltak műsort a baloldalon röhögő mémekből

Elmesélték a közrádióban, hogy mit látni a mémeken, csak azért, hogy Bajnainak még rosszabb legyen.

Advertisement

Már megint egy "nem hiszem el, ha nem hallom" típusú hír: a közrádió gusztustalan Fidesz-propagandistáinak is kiadta a Gazda, hogy bajnaizni kell, ezért, jobb híján olyanokat meséltek el, hogy

Advertisement

" az amerikai Chuck Norris is megjelenik az egyik videóban, aki szétrúgja a tévéjét abban a pillanatban, amikor megjelenik a hír, összeállt Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc."

Azt hinné az ember, hogy a határalan véglénységnek mégiscsak gátat szab az, hogy még egy Fideszes szolga sem szeretne idiótának látszani nagyobb közönség előtt, és nem szeretné, ha megjegyeznék a nevét. De nem szab gátat. Mi azért írjuk le ennek a szerencsétlen szolgának a nevét:

SOMORJAI BALÁZS, SOMORJAI BALÁZS, SOMORJAI BALÁZS, SOMORJAI BALÁZS, SOMORJAI BALÁZS, SOMORJAI BALÁZS, SOMORJAI BALÁZS, SOMORJAI BALÁZS, SOMORJAI BALÁZS, SOMORJAI BALÁZS, SOMORJAI BALÁZS

Advertisement

Emberünk egyébként jellegzetes mai közszolgálati újságró: az Echo Tv, a Parlament Tv, és a Lánchíd Rádió egykori munkatársa, a Jobbik közeli ELTE-s HÖK-kavarások egyik szereplője.

Advertisement

A megdöbbentő rádiós performanszt Somorjai ugyanaznap, 9-én adta elő, mint amikor a köztévében is lement ugyanez a téma. Óriási véletlen, nem pedig közvetlen Fidesz-irányítás!

(via vastagbőr)

Share This Story

Get our newsletter