Illustration for article titled Puzsért keresztre feszítették a rajongói az RTL-es fellépése miatt

Dühében elárulta, hogy 40 ezer forintot kapott a kétperces lecseszésért.

Nagyszabású kirohanásban csördít oda Puzsér Róbert a kommentelőinek (="hőbörgő trollok), amiért azok beszóltak, hogy lesújtó véleménye ellenére miért szerepelt a Sebestyén-Vadon-féle RTL Klub-os Vundersőn és Zuperszexiben. A nép egy része azon gargalizált, hogy Puzsér eladta magát, amiért az adásban olvasott be a két műsorvezetőnek, lecseszve őket, hogy mekkora fost állítanak elő.

Advertisement

Puzsér facebookos írásában arról értekezik, hogy ő pénzért és ingyen ugyanazt mondja, és az égvilágon semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy ha hívják, és azt mondhatja, amit akar, akkor elmegy és elmondja. (Én se találok ebben kivetnivalót, bár ez most nem annyira érdekes.)

Én dolgoztam együtt Puzsérral az MTV-n a Gangban, abban a műsorban, amivel lényegében elindult a képernyős karrierje. És a személyes élményeim alapján biztos vagyok benne, hogy úgy van, ahogy mondja. Nála egyáltalán nem a pénzen múlik, hogy mit mond, vagy hogy megszólal-e egyáltalán. Nem láttam még embert, aki nála jobban szeretne beszélni és jobban örülne, ha lehetőséget kap minél több ember oktatni/fárasztani/szórakoztatni/bosszantani/funkciótlanul, kurva fárasztóan, de viccesen heccelni.

Advertisement

A bejátszást megnézve tök érthető, ha valaki azt gondolja, hogy Puzsér ezt a lebaszást "eljátssza" Balázsék kedvéért. De ez a mester teljes félreismerése, nem is értem, hogy a rajongói hogy nem ismerik jobban. Ő ilyen, mármint ilyenné válik, amint lehetősége támad megnyilvánulni, minden megrendezés nélkül is.

És hogy az RTL-esek miért hívtak volna oda egy embert, hogy frankón lecsessze őket? Ez sem fura. A szemtelenül jól fizetett kreatív állásban lévők a rejtett lelkiismeret-furdalásukat tök gyakran csökkentik ilyen módon. Amikor Tóta W. Árpád még az Index nagy sztárja volt, és reklámkritkákat is írt, tök gyakran hívták meg reklámos konferenciákra és más ilyen eseményekre, hogy - remélem jó pénzért - lecsessze őket, mint a pengős malacot. Pontosan tudták, hogy az Árpi kegyetlenül be fog szólni, de nekik ez kellett.

Advertisement

A végére itt egy svungos idézet, egyben Belülről Bomlasztó Róbert krédója:

Nektek mártírok kellenek, basszátok meg! Semmi mást nem hallok ettől a szektás, értelmiségi csürhétől, csakis azt, hogy az egyetlen helyes út nem foglalkozni Hajdúval, kidobni a tévét és négy cent pálinkával meg egy sörrel melegedni valamelyik romkocsmában. Mert tenni, azt nem tesztek lófaszt se. Indítsatok blogot, facebook-oldalt, youtube-csatornát! Csináljatok forradalmat, sztrájkoljatok, romboljatok tévét, vagy amit akartok! Meg se próbáljátok, igaz? Fotelből ugatni, és számon kérni rajtam a nagy büdös semmit, ahhoz van eszetek. Aztán megtippelni meg a pofámba vágni, hogy ez hogyan jött le az embereknek. Nocsak, már ez is számít?

Share This Story

Get our newsletter