"√ögy sz√≠vja mag√°ba a szart, ak√°r szivacs a vizet", "Klinikai √©rtelemben vett m√©diapszichopata" Puzs√©r R√≥bert veszett√ľl akarja a pert, megint besz√≥lt, ha Hajd√ļ erre nem ugrik, ŇĎ a legprofibb magyar trollsimogat√≥.

P√°r perce tov√°bb folytatta a Hajd√ļ P√©ter-heccelŇĎ kamp√°ny√°t Puzs√©r R√≥bert, a mag√°t celebgyŇĪl√∂lŇĎk√©nt pozicion√°l√≥ m√©diah√≠ress√©g. A legfrissebb ridik√ľlcsap√°s oka a legut√≥bb Frizbi volt, ahol Hajd√ļ √∂sszehozta Szepesi Nikolettet √©s Kicsi b√°csit, a masszŇĎrt, akit t√∂bb √ļsz√≥l√°ny azzal v√°dol, hogy gyerekkorukban moleszt√°lta ŇĎket.

Azon t√ļl, hogy ez egy Puzs√©r h√≠rnev√©nek n√∂vel√©s√©t szolg√°l√≥, tudatosan kital√°t trollt√°mad√°s, Puzs√©rnak persze alapvetŇĎen igaza van. De az vicces, hogy a k√∂nnyfacsar√≥ hat√°s kedv√©√©rt saj√°t mag√°b√≥l is hajland√≥ h√ľly√©t csin√°lni, hiszen szemrebben√©s n√©lk√ľl le√≠rja, hogy "Hajd√ļ f√∂rtelmes odv√°ba ugyanis Szepesi Nikolett √©rkezett mit sem sejtve, olyan gyan√ļtlanul, ahogy m√°sf√©l √©vtizede √©ppen Kicsi b√°csihoz, az uszoda √∂lt√∂zŇĎj√©be." H√°t azt m√©g √©n is tudom hogy egy ilyen showmŇĪsorban term√©szetesen soha semmi nem t√∂rt√©nik spont√°n, v√©letlen√ľl vagy meglepet√©sbŇĎl, √©s Szepesi k√°b√© annyira lehetett gyan√ļtlan, mint Puzs√©r, amikor le√ľlt megn√©zni a Frizbit.