Puzsér: Hajdú Péter a szexuális zaklató masszőr bűntársa

Illustration for article titled Puzsér: Hajdú Péter a szexuális zaklató masszőr bűntársa

"Úgy szívja magába a szart, akár szivacs a vizet", "Klinikai értelemben vett médiapszichopata" Puzsér Róbert veszettül akarja a pert, megint beszólt, ha Hajdú erre nem ugrik, ő a legprofibb magyar trollsimogató.

Advertisement

Pár perce tovább folytatta a Hajdú Péter-heccelő kampányát Puzsér Róbert, a magát celebgyűlölőként pozicionáló médiahíresség. A legfrissebb ridikülcsapás oka a legutóbb Frizbi volt, ahol Hajdú összehozta Szepesi Nikolettet és Kicsi bácsit, a masszőrt, akit több úszólány azzal vádol, hogy gyerekkorukban molesztálta őket.

Azon túl, hogy ez egy Puzsér hírnevének növelését szolgáló, tudatosan kitalát trolltámadás, Puzsérnak persze alapvetően igaza van. De az vicces, hogy a könnyfacsaró hatás kedvéért saját magából is hajlandó hülyét csinálni, hiszen szemrebbenés nélkül leírja, hogy "Hajdú förtelmes odvába ugyanis Szepesi Nikolett érkezett mit sem sejtve, olyan gyanútlanul, ahogy másfél évtizede éppen Kicsi bácsihoz, az uszoda öltözőjébe." Hát azt még én is tudom hogy egy ilyen showműsorban természetesen soha semmi nem történik spontán, véletlenül vagy meglepetésből, és Szepesi kábé annyira lehetett gyanútlan, mint Puzsér, amikor leült megnézni a Frizbit.

Share This Story

Get our newsletter