Az ismert provokátor marad a Magyar Nemzetnél, hiába nem közölték le a Bayer Zsoltot lelátensbuzizó, egyébként remek cikkét.

Puzsér Róbertnek újabb, ezúttal holokausztfilm-ügyi publicisztikája jelent meg a Magyar Nemzetben, azok után, hogy a lap nemrég nem volt hajlandó közölni a polgárpukkasztónak szerződtetett publicista végre tényleg belemenős cikkét, amit a szerző végül a Facebookján publikált.

Megkérdeztem Puzsért, hogy marad-e, adott-e még egy esélyt a Nemzetnek, vagy távozik. Azért kérdeztem meg, mert egy ilyen beszólós, hatalmas igazságérzetű szerzőnél talán ez lenne a papírforma, másfelől viszont csütörtökön újabb írása jelent meg a lapban a cannes-i győztes Saul fiáról.

Folytatódik az együttműködés. Én benyeltem, hogy ők nem közlik le a cikket, ők meg benyelték, hogy én ezt a cikkel együtt a Facebookon nyilvánosságra hozom.

Advertisement

Ezt válaszolta a szerző.

Puzsér Róbert a Nemzet-tulajdonos Simicska Lajos Hír Tv-jében is akítv, a Cink tudomása szerint több új, ősszel induló műsorban is felmerült a neve.

A Nagy Médiapolgárháború meglepően kellemes mellékhatása, hogy – mivel Simicska a jelek szerint tényleg nem valami leszámolás jellegű villámháborúra adott utasítást a főszerkesztőinek – a Nemzet és Heti Válasz az elmúlt hónapokban sokkal olvashatóbb és újságszerűbb lett. Hogy ennek hol van a határa, azt azért szépen megmutatta, hogy Puzsér buziügyi kirohanása már sok volt a Magyar Nemzet szerkesztőinek.

Advertisement

Pedig én az ismert betűkkel szedve szerettem volna azt olvasni, hogy:

Ez rég nem szexuális preferencia kérdése: Bayer pontosan ugyanazzal a dühvel és megvetéssel ír homoszexuálisok tízezreiről, mint azokról a cigányokról, akik Szögi Lajost meglincselték Olaszliszkán. Azokhoz az indulatokhoz, amelyekhez akkor még egy gyilkosság tartozott, kilenc évvel később már elég néhány izzadt férfitest. Mit árul el valakiről, hogy ennyire képtelen disztingválni, ha meglát egy faszt?

A pszichológia ezt a jelenséget azzal magyarázza, hogy vagy Bayer Zsoltban, vagy valahol a környékén lennie kell egy saját szexuális vágyaival konfliktusban álló buzinak, aki addig torzította a személyiségét, míg a magyar társadalom végül megkapta ezt a sötét mágust.