Meg√≠rta a Cinknek a Simicska-laphoz kolumnist√°nak leszerzŇĎdŇĎ m√©diaprovok√°tor, mi√©rt fog heti publicisztik√°t √≠rni a napilapban. Az √ļjs√°g f√ľggetlens√©g√©t az bizony√≠tja, hogy pont Puzs√©rt k√©rt√©k fel szerzŇĎnek.

Mik√∂zben tegnap pr√≥b√°ltam kital√°lni, mi√©rt v√°llalta be Puzs√©r R√≥bert a Nemzetet, az okoskod√°s mellett meg is k√©rdeztem tŇĎle.

A k√∂vetkezŇĎt √≠rtam neki:

Miért vállaltad el a nemzetes heti cikket? Mint provokatív lépés szerintem hibátlan, de nem tartasz attól, hogy olyan politikai címkézés áldozata lehetsz így, amit talán egyáltalán nem szeretnél?

Advertisement

Mire Puzsér ezt válaszolta:

Mindig is √©lvezettel fogalmaztam meg karakteres √©s f√ľggetlen v√©lem√©nyeket ‚Äď elsŇĎsorban ehhez √©rtek. A Magyar Nemzet a gecizŇĎs incidens ut√°n politikailag kifejezetten f√ľggetlen org√°numnak tŇĪnik ‚Äď m√°sk√©pp ugyan hogy vetŇĎd√∂tt volna fel a nevem? A politikai c√≠mk√©kbŇĎl pedig m√°r annyit kaptam, hogy ha valaki tal√°l m√©g rajtam szabad fel√ľletet, b√°tran tŇĪzze oda a mag√°√©t! √Čn a k√∂z√©leti-kultur√°lis szerepemrŇĎl tizen√∂t-h√ļsz √©ves t√°vlatokban gondolkodom, ennyi idŇĎ biztosan kell, hogy sz√©lesebb t√∂megek sz√°m√°ra √∂ssze√°lljon, mit is akart a Puzs√©r.

Hi√°ba van p√©ntek d√©lut√°n, most le√ľl√∂k gondolkodni, hogy nekem 15-20 √©vn√©l hamarabb √∂ssze√°lljon a k√©p!