This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Putyin biztosan jön, csak az időpont nem végleges még

Illustration for article titled Putyin biztosan jön, csak az időpont nem végleges még

Havasi Bertalan megerősítette, hogy az orosz elnök Budapestre hivatalos, a Bors pedig már azt is tudja, hogy a páncélautóját sem hagyja otthon.

Advertisement

Tegnap a Népszava hozta le elsőként, hogy márciusban meglátogat bennünket Vlagyimir Vlagyimirovics, most pedig a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője azt mondta az MTI-nek: Orbán Viktor kormányfő tavaly munkalátogatáson járt Moszkvában, így a következő munkalátogatásra Vlagyimir Putyin orosz elnök hivatalos Budapestre, ennek a soron következő látogatásnak időpontjáról zajlik az egyeztetés.

Advertisement

És ha már jön, a Bors azt is tudja, mivel: három repülőgéppel, plusz a luxuslimuzinjával, amelynek a hátsó üléséről akár a hadsereget is irányíthatja. Legalább ötszáz fős kísérettel érkezik majd, az érkezése előtt orosz titkos ügynökök mérik fel a terepet, az ételeit pedig vegyészek kóstolják majd. És még hány hasonlóan izgalmas részlet fog kiderülni márciusig, már most öröm belegondolni!

Fotó: Wikipedia

Share This Story

Get our newsletter