This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Prostit futtatott a szegedi rendőr és a fodrásza

Coen-testvérek tudnak csak ilyen sztorikat írni. Egy szegedi rendőr hajvágás közben hallotta a fodrásza stiklijeit és úgy döntött, beszáll. Először azért, hogy felnyomja, aztán már nem akart kiszállni, írja a delmagyar.hu.

A két szereplő F. Tamás fodrász és L. Gergely ex-rendőrőrmester. L. Gergely saját bevallása szerint nem akart 100 ezres fizetésből megöregedni, F. Tamás meg amúgy is benne volt már minden rosszban. A rendőr úgy döntött, a fodrász bizalmába férkőzik, hogy aztán kiadja a feletteseinek, de túlságosan jól ment a biznisz. Budapestről lehozták B. Adélt, a rendőr lefotózta, feltették egy helyi szexpartner-kereső oldalra, aztán ment minden magától. F. és L. vette az óvszereket, cserélték a lepedőt, a pénz felét pedig megkapták.

Advertisement

Közben L. Gergelyt már figyelte a jard, ugyanis a rendőrségi rendszerből kérte le nagyapja adatait egy biztosítási ügyhöz, ez pedig hivatali visszaélés. Ebben az ügyben később felmentették, de mire eljutottak F-fel odáig, hogy hónapokig futtatták B. Adélt, addigra már megfigyelték és lehallgatták a telefonjait. Közben ez a biznisz is befuccsolt, az első napokban 30-40 ezer forintot keresett a nő, az utolsó napokra viszont már nem volt kedve kuncsaftokat fogadni. B. Adél váltig állította, hogy senki sem kényszerítette erre, a pénzt is önként adta át a két férfinak.

L. Gergelyt 1 év 8 hónap, F. Tamást 1 év 10 hónap börtönbüntetéssel ítélték, de a büntetést 3 év próbaidőre felfüggesztették. A volt rendőr ítélete egyelőre nem jogerős, mert az ügyész fellebbezett.

Share This Story

Get our newsletter