Két nő is bulizik a képeken, mit tesz isten, meztelenül, van, akin gyümölcskarikák vannak, van, aki fehér port nyalogat le a másik ágyékáról. Kispolgárinak érzem a reggelemet, a péntek embere Gyenes Levente.

Végre nem unalmasan pózolós képek jelennek meg egy politikusról. A Blikk által közzétett egyik fotón Gyenes Levente majdnem olyan, mint a Diszkoszvető híres görög szobra, csak gyomorban izmosabb, és leginkább a fej-nyak-izmai feszülnek meg, ahogy megpróbálja orrba szippantani a nachtkasznit. Az éjjeliszekrány a gigantikus erőfeszítés ellenére sem megy le a vékony kék csövecskén, némi por viszont remélhetőleg igen. A szezon kérdése, hogy vajon miért nem pénzből hengerített csövet használ a markáns állkapcsú politikus.

A Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetségének nagykeresztlovagja a Blikknek azt mondta, hogy szexcparti valóban lehetett, de ha a képeken fehér por van, az tuti fotoshop. Én ezt most képtelen vagyok megállapítani, mert tegnap este, mikor az időeltolódás hatását akartam kezelni, valaki 40 százalékos alkoholtartalmú italt fotosopppolt a poharamba, nem is keveset.

Gyenes azt is mondta, hogy ellopták a laptopját, onnan szerezhettek komprommitáló képeket róla.