Porrá tört Smartiest szippantott egy kilencéves amerikai iskolás

Demitri Santiagót két napra felfüggesztették az iskolában, mert összetört egy marék Smartiest, aztán a port felszippantotta az orrába. Tudjátok, mint például a kokaint szokás.

Demitri elmesélte az anyukájának, hogy a dolgot egy osztálytársától leste el, és azért kezdte el érdekelni, mert az osztálytárson nagyon látszott, hogy élvezi.

Advertisement

A 11Alive helyi tévécsatorna szerint a Smartiest szippantásától azonnal jön a sugar rush, amit hirtelen nem is tudom, hogy hívnak magyarul, de biztosan van valami fura neve, tudjátok, ez az érzés, amitől elkezdesz azonnal pörögni, ha sok cukrot eszel. Vagy kokaint.

A jelenség egyáltalán nem új, a Fox már 2009-ben ezzel riogatta a szülőket, az Examiner pedig tavaly írt egy cikket arról, hogy a Smarties-szívásnak lehetnek bőven negatív hatásai is. Tudjátok, mint a kokainnak.

Az Examiner-cikkben emlegetett legviccesebb trend az, amikor a cukorport a gyerekek nem felszívják, hanem beszívják a szájukba és kifújják, mint a füstöt. Állítólag vannak olyanok, akik cukorpor-karikákat is tudnak fújni, de ezt hiszem, ha látom.

Share This Story

Get our newsletter