Demitri Santiag√≥t k√©t napra felf√ľggesztett√©k az iskol√°ban, mert √∂sszet√∂rt egy mar√©k Smartiest, azt√°n a port felszippantotta az orr√°ba. Tudj√°tok, mint p√©ld√°ul a kokaint szok√°s.

Demitri elmesélte az anyukájának, hogy a dolgot egy osztálytársától leste el, és azért kezdte el érdekelni, mert az osztálytárson nagyon látszott, hogy élvezi.

A 11Alive helyi t√©v√©csatorna szerint a Smartiest szippant√°s√°t√≥l azonnal j√∂n a sugar rush, amit hirtelen nem is tudom, hogy h√≠vnak magyarul, de biztosan van valami fura neve, tudj√°tok, ez az √©rz√©s, amitŇĎl elkezdesz azonnal p√∂r√∂gni, ha sok cukrot eszel. Vagy kokaint.

A jelens√©g egy√°ltal√°n nem √ļj, a Fox m√°r 2009-ben ezzel riogatta a sz√ľlŇĎket, az Examiner pedig tavaly √≠rt egy cikket arr√≥l, hogy a Smarties-sz√≠v√°snak lehetnek bŇĎven negat√≠v hat√°sai is. Tudj√°tok, mint a kokainnak.

Advertisement

Az Examiner-cikkben emlegetett legviccesebb trend az, amikor a cukorport a gyerekek nem felsz√≠vj√°k, hanem besz√≠vj√°k a sz√°jukba √©s kif√ļjj√°k, mint a f√ľst√∂t. √Āll√≠t√≥lag vannak olyanok, akik cukorpor-karik√°kat is tudnak f√ļjni, de ezt hiszem, ha l√°tom.