Illustration for article titled ​Pornósztárral és pöcshelikopterezővel táborozik Bárdos András

A minőségi újságírás nagykövete Aleska Diamonddal, VV Aurelióval, Kiszel Tündével és Baukó Évával indulhat a kamudzsungelbe. Miért súlyos, amit Bárdos művel?

Advertisement

Adja isten, hogy igaz legyen a Hot! magazin "kiszivárogtatása", arról hogy hősünk kikkel megy a dél-afrikai erdőbe túlélni a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatását. De mivel a magyar celebsajtó nem szokott csak úgy magától írni semmit, főleg nem egy készülő valóságsóról, jó esély van arra, hogy az információ első kézből származik.

Advertisement

A casting jól sikerült, ki ne szeretné látni, amint Bárdos "Én Nem Bevettem, Nekem Kiskoromban Eleve Beültették A Komolyságtablettát" András ex- és jelenlegi pornósokkal tapsolja a faszhelikoptert.

Bárdos szereplése ebben az egészben igen ciki. De nem azért, mert "szeriőz újságíróként" bevállalt egy ilyen műsort annak ellenére, hogy pár nappal előtte óriási komolysággal nyilatkozta ezt az RTL Klubról a Blikkben:

Pár évtizede igazi sztárjaink voltak. Vitray, Kudlik, Hofi, Albert Flórián, Ruttkai Éva, sorolhatnám. Ma valóságshow-hősök a sztárok, pár napig. Még az ebben a műfajban kiemelkedő RTL Klub is celofánembereket szerepeltet, olyanokat, akik nem sokat csináltak azonkívül, hogy szerepeltek egy műsorban

Advertisement

Ezzel nincs semmi baj, hiszen Bárdos a showbizniszből él, vagyis a figyelem élteti, az pedig, hogy ilyen ügyesen megcsinálta a Celeb vagyok felvezetését, inkább tapsot érdemel, mint gúnyolódást.

A súlyos az egészben az, hogy Bárdos azt nyilatkozta, csak azzal a feltétellel vállalta a dolgot, hogy kíméletlenül megírhatja, amit a realityvetélkedő forgatásán tapasztal. Na ez tényleg az olvasók és nézők totális idiótának tekintése! Egy ilyen realityvetélkedő természetesen nem spontán események felvétele, hanem százmilliókba kerülő, profin megtervezett gépezet. Az igazságot természetesen nem írhatja meg Bárdos arról, amit lát. Hogy is írhatná, ha egyszer nyilvánvalóan milliós nagyságrendű pénzt kap a szereplésért. Azt sugallni, hogy ő valamiféle tényfeltáró vagy riportkönyvíró, óriási sértés az újságírókra és írókra nézve. Ez sima keresztpromóció, az RTL kap egy jól eladható szereplőt, kijátszhatja a komoly ember vs kitátott pina-kártyát, Bárdosnak meg, ha könyvet akar kiadni, garantált a tízezres nagyságrendű példányszám.

Advertisement

A bulvározásban elvileg pont az lenne a jó, hogy nem kell annyit alakoskodni. Ha Bárdos csak simán beszáll a műsorba, ünnepelni lehetett volna, de ezzel a képmutató kanyarral az egész akció irtó bénán sült el.

Share This Story

Get our newsletter