Papp Albert volt APEH-vezető szexklubot tart fent, ahol az MSZP vezetői kurváztak pornósokkal - állítja egy gigantikus posztban Tomor András. Ennél a sztorinál jobban semmi sem bűzlött még a politikai szándéktól. A Cinknek Papp Albert határozottan tagadta, hogy a Brothers szexklub lenne.

"Ebből semmi sem igaz. (…) Ez egy viszonylag szolid zártkörű klub. (…) Nyilvánvaló a politikai szándék a Zuschlag-könyv után."

Advertisement

Ilyeneket mondott a Cinknek Papp Albert, miután felhívtam telefonon. Papp számát onnan tudtam, hogy egy pornósztárral folytatott álltólagos Facebook-csetben szerepelt, amit az ismert pornóvállalkozó, Tomor András posztolt ki egy leleplezőnek szánt bejegyzésben a hot24.hu pornóoldalra.

Ő itt Tomor András, a pornóban járatlanok kedvéért a bal oldalon:

Tomor bevallottan ellenzékbuktatónak szánt váratlan "vallomásában" elképesztő dolgokkal vádolja meg az MSZP vezetőit, illetve Gyurcsány Ferencet. Mesterházyt azzal, hogy "az MSZP miniszterelnök jelöltje titokban prostikkal szórakozik, és még mindennek tetejében a prostikat mások fizetik, hogy szórakoztassák a MSZP miniszterelnök jelöltjét!", Gyurcsányt pedig azzal, hogy a titkosszolgálatokkal évekkel ezelőtt bekameráztatta a Brothers klubot, mindenkiről kompromittáló felvételeket készítve.

Gyorsan össze is foglalnám, amit a poszt többszöri elolvasása és a Papp-pal folytatott hosszú beszélgetése alapján most érzek az ügyről. Ez teljesen nyilvánvalóan szándékos lejáratási kísérlet egy olyan embertől, akinek pornósként társadalmi értelemben nincsen vesztenivalója. A "leleplezés" több ponton zavaros, és igencsak feltűnő, hogy pont a két messze legdurvább állítást, nevezetesen Mesterházy és Gyurcsány érintettségét még ezen a szinten sem támasztja alá az égvilágon semmivel.

Advertisement

Az a képmutatás is zavarba ejtő, hogy a szerző, miközben irtó durva dolgokkal vádolja Pappot, akiről még felvett beszélgetéseket is közöl, ezt írja:

Berci egyébként egy nagyon rendes ember, jóindulatú, segítőkész, most nagyon nehezemre esik róla beszélni, mert nem akarok neki ártani, velem mindig rendes volt, nemcsak a pornó miatt barátkozott velem, hanem mert jól megértettük egymást, sokszor jókat beszélgettünk borozgatás közben az élet nagy dolgairól. Csak azért említem meg, hogy megértsétek a klub hátterét, miértjét.

Advertisement

Én pont ilyeneket szoktam művelni a lelki barátaimmal!

Ha az összeesküvés-elméletek híve lennék, az is felmerülhetne bennem, hogy nem valami extrém balos próbálkozás-e ez a Fidesz befeketítésére, hiszen a leleplező egy pornós, aki a cikkbe belelinkelt nemrég írt másik bejegyzésében a Fideszt és Orbán Viktort isteníti. De hála istennek nem vagyok konteós.

Advertisement

Szóval ennél jobban semmi nem nézhet ki tudatos, az ellenzék vezetőit besározni szándékozó akciónak. Ezt maga a biliborító is érezte, hiszen ezzel kezdte az írását:

Gondolom sokakban felmerül a kérdés, hogy mért pont most, mért pont a választás előtt hozom nyilvánosságra a botrány sztorit?

Pont a választás miatt hozom nyilvánosságra, azért mert az embereknek joguk van tudni, hogy milyenek is valójában az MSZP politikusai, azok akik szavazni mennek április 6-án, és mindenkinek tudnia kell, hogy mit művelnek a színfalak mögött az MSZP-sek és a hozzá tartozó slepp!

Advertisement

A cikkbe ugyanakkor beágyazott két felvett telefonbeszélgetést, amik úgy hangoznak, mintha Papp Alberttel pornósztárok telefonszámát cserélgetnék. Kérdésünkre Papp azt nem cáfolta, hogy ő beszél ezeken.

A volt APEH-vezető a Cinknek ugyanakkor többször is leszögezte, nem igaz sem az, hogy a Brothersben MSZP-vezetők szexeltek volna bárkivel, sem az, hogy a klubtagokat titkosszolgálati módszerekkel megfigyelték volna. Tomorról annyit mondott, hogy hat évvel ezelőtt járt a klubban utoljára, tudja róla, hogy pornófilmeket csinált, és a producer szerinte "nagy valószínűséggel pénzt kapott", hogy besározza a szocialistákat. "Fel fogom jelenteni" - mondta Papp.

Advertisement

A klubról azt állította, hogy egy nagyjából brit mintájú magánklub, ahová üzletemberek, sportolók járnak főleg, és ahol egy tárgyalástól az ebéden át egy ünnepségig sok mindent megrendezhetnek. A Tomor által leírtakban van kevés valóságalap, de az egész nagy hazugság - közölte. Az például igaz, hogy 2002-ben nagyobb társaság nézte itt a választásokat, de nem az MSZP vezetői és nem szexparti keretében - állította Papp.

"Volt itt már legénybúcsú, szokás szerint táncosnővel, de ez egy viszonylag szolid zártkörű klub."

Advertisement

Ez a "viszonylag" engem egészen felzaklatott!

Ebben a klubban Stallonétól kezdve egy rakás híresség járt. Az MSZP-vezetők közül Papp Horn Gyulát említette meg, akit a törzsvendég Gyarmati Dezső olimpiai bajnok pólós vitt magával.

Advertisement

Az érintetteket próbáljuk elérni, amint valaki nyilatkozik, frissítünk, vagy új posztot írunk.

Share This Story

Get our newsletter