Papp Albert volt APEH-vezetŇĎ szexklubot tart fent, ahol az MSZP vezetŇĎi kurv√°ztak porn√≥sokkal - √°ll√≠tja egy gigantikus posztban Tomor Andr√°s. Enn√©l a sztorin√°l jobban semmi sem bŇĪzl√∂tt m√©g a politikai sz√°nd√©kt√≥l. A Cinknek Papp Albert hat√°rozottan tagadta, hogy a Brothers szexklub lenne.

"EbbŇĎl semmi sem igaz. (‚Ķ) Ez egy viszonylag szolid z√°rtk√∂rŇĪ klub. (‚Ķ) Nyilv√°nval√≥ a politikai sz√°nd√©k a Zuschlag-k√∂nyv ut√°n."

Ilyeneket mondott a Cinknek Papp Albert, miut√°n felh√≠vtam telefonon. Papp sz√°m√°t onnan tudtam, hogy egy porn√≥szt√°rral folytatott √°llt√≥lagos Facebook-csetben szerepelt, amit az ismert porn√≥v√°llalkoz√≥, Tomor Andr√°s posztolt ki egy leleplezŇĎnek sz√°nt bejegyz√©sben a hot24.hu porn√≥oldalra.

Ňź itt Tomor Andr√°s, a porn√≥ban j√°ratlanok kedv√©√©rt a bal oldalon:

Advertisement

Tomor bevallottan ellenz√©kbuktat√≥nak sz√°nt v√°ratlan "vallom√°s√°ban" elk√©pesztŇĎ dolgokkal v√°dolja meg az MSZP vezetŇĎit, illetve Gyurcs√°ny Ferencet. Mesterh√°zyt azzal, hogy "az MSZP minisztereln√∂k jel√∂ltje titokban prostikkal sz√≥rakozik, √©s m√©g mindennek tetej√©ben a prostikat m√°sok fizetik, hogy sz√≥rakoztass√°k a MSZP minisztereln√∂k jel√∂ltj√©t!", Gyurcs√°nyt pedig azzal, hogy a titkosszolg√°latokkal √©vekkel ezelŇĎtt bekamer√°ztatta a Brothers klubot, mindenkirŇĎl kompromitt√°l√≥ felv√©teleket k√©sz√≠tve.

Gyorsan √∂ssze is foglaln√°m, amit a poszt t√∂bbsz√∂ri elolvas√°sa √©s a Papp-pal folytatott hossz√ļ besz√©lget√©se alapj√°n most √©rzek az √ľgyrŇĎl. Ez teljesen nyilv√°nval√≥an sz√°nd√©kos lej√°rat√°si k√≠s√©rlet egy olyan embertŇĎl, akinek porn√≥sk√©nt t√°rsadalmi √©rtelemben nincsen vesztenival√≥ja. A "leleplez√©s" t√∂bb ponton zavaros, √©s igencsak feltŇĪnŇĎ, hogy pont a k√©t messze legdurv√°bb √°ll√≠t√°st, nevezetesen Mesterh√°zy √©s Gyurcs√°ny √©rintetts√©g√©t m√©g ezen a szinten sem t√°masztja al√° az √©gvil√°gon semmivel.

Advertisement

Az a k√©pmutat√°s is zavarba ejtŇĎ, hogy a szerzŇĎ, mik√∂zben irt√≥ durva dolgokkal v√°dolja Pappot, akirŇĎl m√©g felvett besz√©lget√©seket is k√∂z√∂l, ezt √≠rja:

Berci egy√©bk√©nt egy nagyon rendes ember, j√≥indulat√ļ, seg√≠tŇĎk√©sz, most nagyon nehezemre esik r√≥la besz√©lni, mert nem akarok neki √°rtani, velem mindig rendes volt, nemcsak a porn√≥ miatt bar√°tkozott velem, hanem mert j√≥l meg√©rtett√ľk egym√°st, sokszor j√≥kat besz√©lgett√ľnk borozgat√°s k√∂zben az √©let nagy dolgair√≥l. Csak az√©rt eml√≠tem meg, hogy meg√©rts√©tek a klub h√°tter√©t, mi√©rtj√©t.

Advertisement

√Čn pont ilyeneket szoktam mŇĪvelni a lelki bar√°taimmal!

Ha az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letek h√≠ve lenn√©k, az is felmer√ľlhetne bennem, hogy nem valami extr√©m balos pr√≥b√°lkoz√°s-e ez a Fidesz befeket√≠t√©s√©re, hiszen a leleplezŇĎ egy porn√≥s, aki a cikkbe belelinkelt nemr√©g √≠rt m√°sik bejegyz√©s√©ben a Fideszt √©s Orb√°n Viktort isten√≠ti. De h√°la istennek nem vagyok konte√≥s.

Advertisement

Sz√≥val enn√©l jobban semmi nem n√©zhet ki tudatos, az ellenz√©k vezetŇĎit bes√°rozni sz√°nd√©koz√≥ akci√≥nak. Ezt maga a bilibor√≠t√≥ is √©rezte, hiszen ezzel kezdte az √≠r√°s√°t:

Gondolom sokakban felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy m√©rt pont most, m√©rt pont a v√°laszt√°s elŇĎtt hozom nyilv√°noss√°gra a botr√°ny sztorit?

Pont a v√°laszt√°s miatt hozom nyilv√°noss√°gra, az√©rt mert az embereknek joguk van tudni, hogy milyenek is val√≥j√°ban az MSZP politikusai, azok akik szavazni mennek √°prilis 6-√°n, √©s mindenkinek tudnia kell, hogy mit mŇĪvelnek a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt az MSZP-sek √©s a hozz√° tartoz√≥ slepp!

Advertisement

A cikkbe ugyanakkor be√°gyazott k√©t felvett telefonbesz√©lget√©st, amik √ļgy hangoznak, mintha Papp Alberttel porn√≥szt√°rok telefonsz√°m√°t cser√©lgetn√©k. K√©rd√©s√ľnkre Papp azt nem c√°folta, hogy ŇĎ besz√©l ezeken.

A volt APEH-vezetŇĎ a Cinknek ugyanakkor t√∂bbsz√∂r is lesz√∂gezte, nem igaz sem az, hogy a Brothersben MSZP-vezetŇĎk szexeltek volna b√°rkivel, sem az, hogy a klubtagokat titkosszolg√°lati m√≥dszerekkel megfigyelt√©k volna. Tomorr√≥l annyit mondott, hogy hat √©vvel ezelŇĎtt j√°rt a klubban utolj√°ra, tudja r√≥la, hogy porn√≥filmeket csin√°lt, √©s a producer szerinte "nagy val√≥sz√≠nŇĪs√©ggel p√©nzt kapott", hogy bes√°rozza a szocialist√°kat. "Fel fogom jelenteni" - mondta Papp.

Advertisement

A klubr√≥l azt √°ll√≠totta, hogy egy nagyj√°b√≥l brit mint√°j√ļ mag√°nklub, ahov√° √ľzletemberek, sportol√≥k j√°rnak fŇĎleg, √©s ahol egy t√°rgyal√°st√≥l az eb√©den √°t egy √ľnneps√©gig sok mindent megrendezhetnek. A Tomor √°ltal le√≠rtakban van kev√©s val√≥s√°galap, de az eg√©sz nagy hazugs√°g - k√∂z√∂lte. Az p√©ld√°ul igaz, hogy 2002-ben nagyobb t√°rsas√°g n√©zte itt a v√°laszt√°sokat, de nem az MSZP vezetŇĎi √©s nem szexparti keret√©ben - √°ll√≠totta Papp.

"Volt itt m√°r leg√©nyb√ļcs√ļ, szok√°s szerint t√°ncosnŇĎvel, de ez egy viszonylag szolid z√°rtk√∂rŇĪ klub."

Advertisement

Ez a "viszonylag" engem egészen felzaklatott!

Ebben a klubban Stallon√©t√≥l kezdve egy rak√°s h√≠ress√©g j√°rt. Az MSZP-vezetŇĎk k√∂z√ľl Papp Horn Gyul√°t eml√≠tette meg, akit a t√∂rzsvend√©g Gyarmati DezsŇĎ olimpiai bajnok p√≥l√≥s vitt mag√°val.

Advertisement

Az √©rintetteket pr√≥b√°ljuk el√©rni, amint valaki nyilatkozik, friss√≠t√ľnk, vagy √ļj posztot √≠runk.