Daniel K. el√©gg√© meglepŇĎd√∂tt, amikor beolvasta a Heinz ketchupon tal√°lt k√≥dot. Azt hitte, egy nyerem√©nyj√°t√©k keretein bel√ľl tervezheti meg a saj√°t c√≠mk√©j√©t, erre cs√∂cs√∂s k√©pekbe botlott.

A Heinz prom√≥ci√≥ja 2012 √©s 2014 k√∂z√∂tt ment, ehhez haszn√°lt√°k azt a bizonyos oldalt. De tavaly lej√°rt a c√≠m b√©rl√©se, √©s a Fundorado porn√≥sz√°jt lecsapott a meg√ľr√ľlt domainre. Daniel viszont egy r√©gebbi √ľveget v√°s√°rolt ‚Äď a Local cikke alapj√°n nem lej√°rt term√©ket s√≥ztak r√°, egyszerŇĪen a kor√°bbi palackokba is t√∂lt√∂ttek friss ketchupot ‚Äď, √≠gy k√∂t√∂tt ki az oldalon.

Ezek ut√°n Facebookon kezdte dorg√°lni a v√°llalatot, hogy mennyire nem helyes, hogy p√°r √©vig nem tartott√°k m√©g meg a c√≠met, mert csom√≥ h√°ztart√°sban elŇĎfordulhat m√©g a QR-k√≥dos √ľvegbŇĎl, az oldal tartalma viszont nem √©ppen gyerekbar√°t. A v√°llalat bocs√°natot k√©rt DanieltŇĎl, elmondt√°k, √∂r√∂mmel fogadj√°k a tan√°csait. SŇĎt azt is felaj√°nlott√°k, hogy megtervezheti a saj√°t c√≠mk√©j√©t, kinyomtatj√°k √©s k√ľldenek egy √ľveg ketchupot neki, amin m√°r az lesz rajta.

A legnagyobb troll persze a Fundorado volt: a pornószájt ingyenes prémium tagságot ajánlott fel a mélyen megrázott ketchupfogyasztónak.

Advertisement

via Gizmodo