This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Pornócsászár lenne Barabás Béla, a fotós fenomén? (18+)

Illustration for article titled ​Pornócsászár lenne Barabás Béla, a fotós fenomén? (18+)

Azon a linken, ahol korábban Barabás Béla, a Facebook-sztár profi modellfotós oldala volt, most már Red Zorro, a profi csábító vicces-pornográf önreklámja látható. De ki lehet B. B., a médiahekker?

Illustration for article titled ​Pornócsászár lenne Barabás Béla, a fotós fenomén? (18+)

Most már nem a naiv modellcsajokra vadászó, a tenger habjaiból kiemelkedő fotós Barabás Béla

Advertisement

Egy hete söpört végig a magyar net nevetésre hajlamos részén Barabás Béla profi fotós lenyűgöző videója, amiben ingyen portfoliófotózásra várt kezdő modelleket. Ha még nem láttad, kezdd ezzel.

De a videó most már csak ebben a Youtube-os verzióban nézhető meg, az eredeti Barabás-oldal linkjére kattintva most már egy pornóoldal reklámfilmje látható. Nem akármilyen pornóoldalé, hanem egy konceptuálisé. A főszereplő ugyanis Red Zorro, aki így piros álarcban, kalapban, köpönyeggel és karddal az oldalán meglepően hasonlít B. Bélára.

Advertisement

A legjobb persze a bemutatkozás angol verziója:

Red Zorro egy profi csábító és a reklámozott pornóoldalon az ő Pierre Woodnam-stílusú, interjúval kezdődő, dugással folytatódó klipjei láthatók, pontosabban ezek vicces ízeltői. Az oldal úgy néz ki, mint egy átlagos álamatőr castingpornó-szájt, rövid videóízelítőkkel - Zorro Béla hangja fenomenális! - a teljes filmeket és képsorozatokat pedig 30 napra 9,99 dollárérét nézhetjük meg. Na persze, kipróbálni nem mertem, de elég gyanús, hogy a pornó is ugyanolyan vicc, mint a fotózás volt.

Advertisement

Ez már a bemutatkozó film alapján is valószínű, egy igazi pornós sosem állna így fejen a végén, és eleve, az egész túl vicces ahhoz, hogy igaz legyen. A gatyájába például tuti egy műpöcsöt dugott a művész. Az oldal, a bankkártyaadatok megadásáig mindenestre ugy néz ki, mint minden hasonló szájt. Ha valaki bátrabb nálam, adja már meg a kártyaadatait, hogy mi történik!

Illustration for article titled ​Pornócsászár lenne Barabás Béla, a fotós fenomén? (18+)
Advertisement

Vagy duplacsavar lenne, és ez az egész tényleg simán egy induló pornótehetség ügyes reklámja, ami ide, a redzorro oldalra akarja terelni a recskázni vágyó tömegeket? Nem hiszem. Ez tuti valami nagyobb szabású médiahekk. Ha van elméleted, hogy ki lehet B.B:, mit akar vagy mit reklámoz ne habozz megírni!

Advertisement

(via spamdog)

Share This Story

Get our newsletter