Azon a linken, ahol korábban Barabás Béla, a Facebook-sztár profi modellfotós oldala volt, most már Red Zorro, a profi csábító vicces-pornográf önreklámja látható. De ki lehet B. B., a médiahekker?

Most m√°r nem a naiv modellcsajokra vad√°sz√≥, a tenger habjaib√≥l kiemelkedŇĎ fot√≥s Barab√°s B√©la

Egy hete s√∂p√∂rt v√©gig a magyar net nevet√©sre hajlamos r√©sz√©n Barab√°s B√©la profi fot√≥s lenyŇĪg√∂zŇĎ vide√≥ja, amiben ingyen portfoli√≥fot√≥z√°sra v√°rt kezdŇĎ modelleket. Ha m√©g nem l√°ttad, kezdd ezzel.

De a vide√≥ most m√°r csak ebben a Youtube-os verzi√≥ban n√©zhetŇĎ meg, az eredeti Barab√°s-oldal linkj√©re kattintva most m√°r egy porn√≥oldal rekl√°mfilmje l√°that√≥. Nem ak√°rmilyen porn√≥oldal√©, hanem egy konceptu√°lis√©. A fŇĎszereplŇĎ ugyanis Red Zorro, aki √≠gy piros √°larcban, kalapban, k√∂p√∂nyeggel √©s karddal az oldal√°n meglepŇĎen hasonl√≠t B. B√©l√°ra.

Advertisement

A legjobb persze a bemutatkozás angol verziója:

Red Zorro egy profi cs√°b√≠t√≥ √©s a rekl√°mozott porn√≥oldalon az ŇĎ Pierre Woodnam-st√≠lus√ļ, interj√ļval kezdŇĎdŇĎ, dug√°ssal folytat√≥d√≥ klipjei l√°that√≥k, pontosabban ezek vicces √≠zeltŇĎi. Az oldal √ļgy n√©z ki, mint egy √°tlagos √°lamatŇĎr castingporn√≥-sz√°jt, r√∂vid vide√≥√≠zel√≠tŇĎkkel - Zorro B√©la hangja fenomen√°lis! - a teljes filmeket √©s k√©psorozatokat pedig 30 napra 9,99 doll√°r√©r√©t n√©zhetj√ľk meg. Na persze, kipr√≥b√°lni nem mertem, de el√©g gyan√ļs, hogy a porn√≥ is ugyanolyan vicc, mint a fot√≥z√°s volt.

Advertisement

Ez m√°r a bemutatkoz√≥ film alapj√°n is val√≥sz√≠nŇĪ, egy igazi porn√≥s sosem √°llna √≠gy fejen a v√©g√©n, √©s eleve, az eg√©sz t√ļl vicces ahhoz, hogy igaz legyen. A gaty√°j√°ba p√©ld√°ul tuti egy mŇĪp√∂cs√∂t dugott a mŇĪv√©sz. Az oldal, a bankk√°rtyaadatok megad√°s√°ig mindenestre ugy n√©z ki, mint minden hasonl√≥ sz√°jt. Ha valaki b√°trabb n√°lam, adja m√°r meg a k√°rtyaadatait, hogy mi t√∂rt√©nik!

Vagy duplacsavar lenne, √©s ez az eg√©sz t√©nyleg sim√°n egy indul√≥ porn√≥tehets√©g √ľgyes rekl√°mja, ami ide, a redzorro oldalra akarja terelni a recsk√°zni v√°gy√≥ t√∂megeket? Nem hiszem. Ez tuti valami nagyobb szab√°s√ļ m√©diahekk. Ha van elm√©leted, hogy ki lehet B.B:, mit akar vagy mit rekl√°moz ne habozz meg√≠rni!

Advertisement

(via spamdog)