T√©nyleg vezet √ļt a k√∂zmunk√°b√≥l a versenyszf√©r√°ba. A Quaestor vez√©rigazgat√≥ja m√°rcius 16-a √≥ta ugyanis a k√∂zmunk√°b√≥l √©rkezett Orgov√°n B√©la, aki a falubelijei szerint b√∂rt√∂nben is √ľlt.

Igazat besz√©ltek, pedig h√°nyan huhogtak m√°r arr√≥l, hogy a k√∂zmunka zs√°kutca, √©s semennyire sem k√∂vetkezik belŇĎle, hogy az illetŇĎ valaha is igazi mel√≥t kapjon. H√°t Orgov√°n B√©la kapott, pedig a falubeiek szerint lop√°s √©s ember√∂l√©si k√≠s√©rlet miatt is √ľlt. Ňź maga nem tudta ezt sem megerŇĎs√≠teni, sem megc√°folni, amikor a 444 megkereste a Pest megyei T√°pi√≥s√°gon. Merthogy nem volt otthon, csak a 7 darab k√∂ly√∂kkuty√°ja. De ettŇĎl m√©g √©rdekes riportot √≠rtak arr√≥l, hogyan l√°tj√°k a helyb√©liek a f√©rfit, akirŇĎl ilyen szipork√°kat mondtak:

‚ÄěAkkor volt csak nagy ember, amikor hitelbe kellett v√°s√°rolni" ‚Äď mondta r√≥la valaki, amikor arr√≥l k√©rdezt√ľk, hogy elk√©pzelhetŇĎ-e Orgov√°n B√©l√°r√≥l, hogy egy jelentŇĎs p√©nz√ľgyi c√©g vez√©rigazgat√≥ja legyen. Febru√°rban m√©g arr√≥l panaszkodott, hogy nincs munk√°ja.

A riport igazán fontos bekezdése viszont rögtön az elején elolvasható:

Az MNB gyan√ļja szerint 150 milli√°rd forint √©rt√©kben adtak ki fikt√≠v k√∂tv√©nyeket a Quaestor c√©gcsoportn√°l. A vez√©rigazgat√≥v√°lt√°ssal k√∂nnyen lehet, hogy Orgov√°n B√©l√°nak kell elvinnie a balh√©t a Quaestor c√©gek k√∂r√ľli csal√°sok√©rt. Amennyiben p√©ld√°ul iratok tŇĪntek el az ut√≥bbi hetekben, akkor ez m√°r az ŇĎ felelŇĎss√©ge lesz. Orgov√°n B√©la elŇĎtt Tarsoly Csaba, illetve Tarsoly feles√©ge √©s √©desapja vezett√©k a Quaestor P√©nz√ľgyi Tan√°csad√≥ Zrt.-t, √°m ŇĎk mostanra kiker√ľltek a c√©g ir√°ny√≠t√°s√°b√≥l

Csod√°s √ļj karakterrel bŇĎv√ľlt a magyar str√≥manok Kaya Ibrahimt√≥l Tocsik M√°rt√°n √°t h√ļz√≥d√≥ sora! √Čs milyen finoman, szinte √©szrevehetetlen√ľl csin√°lt√°k!