A hirtelen j√∂tt j√©gesŇĎ miatt √ľk√∂zhetett √∂ssze Dzsudzs√°k focista Lamborghinije egy Mercedessel az M3-as aut√≥p√°lya 67-es kilom√©ter√©n√©l. √Čn h√°la a j√≥ istennek nem mag√°n a p√°ly√°n, de att√≥l nem messze, Gy√∂ngy√∂s k√∂zel√©ben gomb√°sztam, amikor v√°ratlan, √©s ann√°l hosszabb j√©gesŇĎ csapott le a k√∂rny√©kre.

Az idŇĎ v√°ltoz√©kony volt, a gomb√°k √ľgyesen rejtŇĎzk√∂dtek, de semmi sem utalt arra a brut√°lis z√°porra √©s legal√°bb f√©l √≥r√°n √°t tart√≥ sŇĪrŇĪ j√©gesŇĎre, ami egyszer csak lecsapott a M√°tr√°ra.

Miut√°n bŇĎrig √°zva kimenek√ľlt√ľnk az erdŇĎbŇĎl, √©s r√°hajtottunk az M3-asra, p√°r kilom√©ter m√ļlva elment√ľnk a baleset helysz√≠ne mellett. Gondolom a hirtelen lecsap√≥ esŇĎ miatt t√∂rt√©nhetett, hogy szinte ugyanott t√∂rt√©nt egy baleset Budapest ir√°ny√°ba is, Dzsudzs√°k√©k pedig a Miskolc fel√© vezet√≥ oldalon csattantak √∂ssze. A Nemzeti Sport legut√≥bbi inform√°ci√≥ja szerint az aut√≥s, akit k√≥rh√°zba sz√°lltottak a helysznrŇĎl, nem a v√°logatott sz√©lsŇĎ volt.

update: A Blikk besz√°mol√≥j√°b√≥l az der√ľl ki, hogy Dzsudzs√°k 2 napja vette a t√∂bb, mint 70 milli√≥ forintos aut√≥t, √©s a saj√°t b√©n√°z√°sa miatt t√∂rte √∂ssze, a brut√°l z√°porban ugyanis elŇĎzni akart, de kics√ļszott √©s a f√ľldfalba rohanva √∂sszet√∂rte a vadi √ļj kocsit. A Mercedes m√°r nem tudta elker√ľlni, hogy h√°tulr√≥l belesz√°lljon.