This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Politikus is volt a meggyilkolt prostituált ügyfelei között

Illustration for article titled Politikus is volt a meggyilkolt prostituált ügyfelei között

Ezt írja a Bors a hétvégén megölt, 19 éves Nancy ügyében: állítólag a lány telefonjában videó is volt a példás családi életet élő politikusról, de a telefon már a rendőrséghez került.

Advertisement

A hétvégén brutálisan meggyilkolt Nancyt az Akácfa utcai lakásában találták összeverve, és a rendőrség a Blikk szerint “egy ázsiai külsejű férfit” keresnek, és egyébként is külföldiek között keresik a gyilkost, mert a lány ügyfélköre főként belőlük állt.

A Bors pedig – természetesen név nélkül – bedobott egy politikai szálat is:

Egy közismert, tévében sokat nyilatkozó politikus is rendszeres vendége volt. Sokan alaposan meglepődnének, ha kiderülne, ki az a látszólag példás családi életet élő férfi – mondta a barátnő, aki azt is elmondta: kettejük egyik együttlétéről videofelvétel is készült.

Nancy telefonjában meg kellett lennie a videónak, elmentette azon a tárhelyen, amelyet a csúcskészülék gyártója biztosít az ügy­feleinek. A telefon a rendőrségnél van, így a felvétel feltehetően nem kerül nyilvánosságra – mondta a gyilkosság részleteit jól ismerő forrásunk.

Share This Story

Get our newsletter