Politikai háború robbant ki Újpesten a nőverő Curtis miatt

Illustration for article titled Politikai háború robbant ki Újpesten a nőverő Curtis miatt

Még múlt héten írta meg a Blikk, hogy a közepesen híres muzsikus eléggé el nem ítélhető módon megverte menyasszonyát, aki – később ez is kiderült – soha többé nem bocsát meg neki. Hát nem egy vidám sztori, nem is nagyon akarok poénkodni, de jött egy MSZP-közlemény.

Advertisement

Ami, ahogy mondani szokás, mindent visz, úgyhogy kénytelen vagyok beemelni ide:

Az elmúlt napokban országos botrányt kavart, hogy a közismert, az újpesti önkormányzati rendezvényein is gyakran fellépő Curtis ököllel verte meg barátnőjét. Tettét ő maga is elismerte.

Rajongóit tiszteletben tartva álláspontunk szerint a nők bántalmazása elítélendő és elfogadhatatlan minden jóérzésű állampolgár, így az újpestiek számára is.

Az interneten is megtalálható Újpesti Programajánló, és a közterületi hirdetőfelületeken található programajánló szerint Curtis ismét a fellépők között található az Újpesti Városnapokon.

Álláspontunk szerint a Curtis által elkövetett brutális bántalmazás oly mértékben vállalhatatlan, hogy egy ilyen fellépőnek nincs keresnivalója újpesti önkormányzati rendezvényeken!

Ezért arra kérjük az újpesti önkormányzatot és a polgármestert, hogy intézkedjen: Curtis ne léphessen fel semmilyen, az önkormányzat által rendezett, szervezett vagy támogatott rendezvényen, így az Újpesti Városnapokon sem. Egyúttal azt is kérjük, hogy távolíttassa el a nőverő zenész nevét a különféle hirdetési felületekről!

Úgy véljük, kérésünk megítélése világos értékválasztás lesz az újpesti polgármester részéről. Wintermantel Zsolt válasza világossá teszi, ki a fontosabb számára: a brutális nőverőt pártolja, vagy a bántalmazott nők, és azok mellé áll, akik elítélik az effajta brutális erőszakot.

Advertisement

Tisztára, mint amikor Selmeczi Gabriella megpróbált felugrani a pedofilvonatra, csak még idétlenebbek a mondatok és az állítások. Na de tényleg, miért kell ezt?

Advertisement

Egyébként Curtis – vagy hogy is hívják – valóban ne lépjen fel, sehol sem, és kapja meg, ami jár neki, gondolom, nem értettétek félre, hogy mit szeretnék mondani.

Share This Story

Get our newsletter