Az √©v polg√°rmestere egy b√ľszke hajd√ļ, a fideszes Kiss Attila Hajd√ļb√∂sz√∂rm√©nybŇĎl. Az √©v alpolg√°rmestere alig f√©l √©vvel a beiktat√°sa ut√°n az √≥zdi jobbikos: Fidrus P√©ter.

Hogy pontosan mitŇĎl lesz valaki az √©v polg√°rmestere? Att√≥l, hogy az emberek megszavazz√°k. A d√≠jakat ma d√©lben Hopp√°l P√©ter kult√ļr√°llamtitk√°r, Farkasn√© Gasparics Emese √∂nkorm√°nyzati helyettes √°llamtitk√°r √©s Szita K√°roly kaposv√°ri polg√°rmester adt√°k √°t Kiss Attil√°nak √©s Fidrus P√©ternek, valamint Lov√°sz Istv√°nnak P√©csrŇĎl, ŇĎ az √©v jegyzŇĎje elismer√©st gyŇĪjt√∂tte be.

A b√ľszke, j√≥ ked√©lyŇĪ, ny√≠lt sz√≠vŇĪ Kiss Attil√°r√≥l ebbŇĎl a portr√©b√≥l tudhatsz meg mindent, Fidrus P√©ter pedig hegyeket mozgathatott meg, hiszen alig f√©l √©v alatt tett annyit, amivel lepip√°lta az orsz√°g √∂sszes alpolg√°rmester√©t.

Ez volt tov√°bb√° a verseny, ahonn√©t a p√©csi P√°va Zsolt visszal√©pett, miut√°n kider√ľlt, hogy p√©csi √∂nkorm√°nyzati int√©zm√©nyek arra buzd√≠tott√°k a munkat√°rsaikat, hogy min√©l t√∂bbsz√∂r szavazzanak r√°.

(via MTI)