Aut√≥ba √ľltetetett f√©rfiakat gy√ļjtanak fel p√°nc√©l√∂k√∂llel, ketrecben fojtanak v√≠zbe m√°sokat, egy harmadik csapatnak pedig lerobbantj√°k a fej√©t.

A jelzŇĎk r√©gen elfogytak, de az ISIS frissen publik√°lt vide√≥ja minden eddigi perverz retteneten t√ļltesz. A h√©tperces film h√°rom t√°rsas√°g kiv√©gz√©s√©t mutatja be.

Az elsŇĎ r√©szben egy csapat narancss√°rga ruh√°s rabot sivatagos ter√ľleten be√ľltetnek egy Opelbe, hogy az egyik fogvatart√≥juk k√∂zelrŇĎl a kocsiba lŇĎj√∂n, ami azonnal kigyullad, a szerencs√©tlenek pedig benn√©gnek.

A k√∂vetkezŇĎ blokkban √∂t megk√∂t√∂z√∂tt f√©rfit bez√°rnak egy vaskertrecbe, amit daruval felemelnek, ut√°na pedig lassan belemer√≠tik egy piszkos v√≠zŇĪ medenc√©be, ami kor√°bban tal√°n valami sz√°llod√°hoz tartozott. A felv√©telhez v√≠z alatti kamer√°kat is haszn√°ltak, √≠gy onnant√≥l, hogy a ketrec teteje is a v√≠z al√° mer√ľl, ezeknek a felv√©telein l√°that√≥, ahogy a foglyok megfulladnak. A blokk v√©g√©n a ketrecet megint kiemelik a v√≠zbŇĎl, a padl√≥j√°n a habz√≥ sz√°jjal egym√°son fekvŇĎ √°ldozatokkal.

Advertisement

A harmadik horrorblokkban h√©t √∂sszel√°ncolt f√©rfit v√©geznek ki √ļgy, hogy a nyakukra robban√≥ k√°belt tekernek, majd felrobbantj√°k azt. A deton√°ci√≥ n√©melyek fej√©t leviszi, m√°sok rettenetes s√©r√ľl√©sektŇĎl halnak meg.

A férfiakat kémkedéssel vádolták.