Illustration for article titled Pokoli gonoszsággal gyilkolnak a legfrissebb IS-videóban

Autóba ültetetett férfiakat gyújtanak fel páncélököllel, ketrecben fojtanak vízbe másokat, egy harmadik csapatnak pedig lerobbantják a fejét.

Advertisement

A jelzők régen elfogytak, de az ISIS frissen publikált videója minden eddigi perverz retteneten túltesz. A hétperces film három társaság kivégzését mutatja be.

Az első részben egy csapat narancssárga ruhás rabot sivatagos területen beültetnek egy Opelbe, hogy az egyik fogvatartójuk közelről a kocsiba lőjön, ami azonnal kigyullad, a szerencsétlenek pedig bennégnek.

Advertisement
Illustration for article titled Pokoli gonoszsággal gyilkolnak a legfrissebb IS-videóban

A következő blokkban öt megkötözött férfit bezárnak egy vaskertrecbe, amit daruval felemelnek, utána pedig lassan belemerítik egy piszkos vízű medencébe, ami korábban talán valami szállodához tartozott. A felvételhez víz alatti kamerákat is használtak, így onnantól, hogy a ketrec teteje is a víz alá merül, ezeknek a felvételein látható, ahogy a foglyok megfulladnak. A blokk végén a ketrecet megint kiemelik a vízből, a padlóján a habzó szájjal egymáson fekvő áldozatokkal.

Advertisement

A harmadik horrorblokkban hét összeláncolt férfit végeznek ki úgy, hogy a nyakukra robbanó kábelt tekernek, majd felrobbantják azt. A detonáció némelyek fejét leviszi, mások rettenetes sérülésektől halnak meg.

A férfiakat kémkedéssel vádolták.

Share This Story

Get our newsletter