This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Pócs: Ha a szüleink nem születnek meg, mi sem születtünk volna meg!

Az éjféli mise után fröccsöntött Máriákkal kampányoló fideszes polgármester-feltaláló az év karácsonyi beszédét mondta el.

Advertisement

Ha jó látom, Pócs János jászapáti polgármester egy olyan tárgyat talált fel, ami évszázadokkal azután is híressé teszi a nevét, hogy itthagyta ezt a földi siralomvölgyet. A Bármilyen Nyilatkozathoz Használható Politikustestet csak oda kell állítani a megfelelő helyre, ebben az esetben például a gázóra elé, mögéállni, és a nyakrésznél kidugni a fejünket. Nincs többé ideges kézmozgatás, rosszul megkötött nyakkendő meg görbe hát, ha Önnek is van egy Instapolitikusa!

Advertisement

Igazságtalan lenne azt állítani, hogy Pócs ebben a köszöntő klipben - amit a 444 érdemtelenül száműzött a cikke végére - csakis a külsejével arat. Ellenkezőleg, parádés beszédet rittyent! Ami azzal kezdődik, hogy Pócs fényeket látott, majd a jeleket dekódolva rájött, hogy közelít a karácsony. Lehetett is nagy csodálkozás a Fidesz-frakcióban, többen álltólag a földre vetették magukat az izgatottságtól!

A polgármester-képviselő később kifejti, hogy akik most szeretik egymást, azok jövőre is fogják, a szeretet a legfontosabb, anélkül a minden semmit sem ér, és néha egy mosoly a legdrágább. A brit humor jászsági magykövete ez utóbbit is a posztkommunista időszak lekifejezéstelenebb, mosolytalan arcával mondja el természetesen.

Advertisement

De a Kormánypárt Neumann Jánosának messze legkirályabb levezetése az, hogy ha a szüleink nem születnek meg, mi sem születtünk volna meg.

Aki Pócs Jánost támadja, az ezek után engem támad!

Share This Story

Get our newsletter