Illustration for article titled Plázába járni nem bűn, csak hatalmas csicskaság

Végre Magyarországon is nyílt Gap ruhabolt, ezentúl nem csak angol használtruha üzletekből lehet Gap ruhákat vásárolni. Ott voltunk a megnyitón, de valahogy mégsem.

Advertisement

Semmi értelme plázákba járni. Ha enni akar az ember, akkor bárhol máshol megoldhatja, ha karácsonyi ajándékot akar venni, csalódni fog, újságot máshol is lehet kapni, dohányt csak máshol lehet kapni, ruhát pedig... Nyeh.

Ma délelőtt Klág kollégával 10.15-kor találkoztunk a Westendnél, hogy megnézzük az első magyar Gapet, de rohadtul nem volt még nyitva. Viszont Klág kolléga egy bruce springsteenes pólóban volt, pont olyanban, amit pár hete anyámmal vettem. Klág kollégát ezerszer jobban szeretem, mint Bruce Springsteent, de ha valaki egy plázából öltözködik, akkor számítson rá, hogy minden tizedik ember ugyanolyan ruhadarabban kacsingat majd az utcán.

Advertisement

Múlt héten táskát is akartam venni, de olyan szar volt az Árkád kínálata, hogy meg akartam fojtani magam. Inkább megyek valami pesti butikba, ahol csak tollakkal és kövekkel lehet fizetni.

Advertisement

Szóval, két deka Coop Partizán vodka után rávettem magam és elindultam. Persze előtte beugrottam az Árkádba fülhallgatóért (mert az előző elszaródott), meg hugyoznom is kellett, ami az Örs vezér terén nem egyszerű feladat.

Amikor a Westendhez értem, már rég késő volt, de csak mosolyogtam a sok szerencsétlen spanyolon, akik őszintén abban látták a mókát, hogy a szerda estét egy ilyen mocsok helyen töltik. Az első emeleten nyílt meg a Gap - bíbor szőnyeg vezetett a tetőterasztól az üzletig.

Advertisement
Illustration for article titled Plázába járni nem bűn, csak hatalmas csicskaság

Két gapes lányt kérdeztem, hogy miről maradtam le. Mondták, hogy semmiről, a vezérigazgató mondta, hogy örül a pesti boltnak és várja, hogy az Árkádban is kinyissanak. Sehol egy Árpa Attila, sehol egy Dukai Regina.

Advertisement

A Gapben Lana del Rey Summertime Sadnessének valami elcseszett remixe szólt, és emberek tucatjai vásároltak mindenféle farmereket és hasonló szarságokat.

Illustration for article titled Plázába járni nem bűn, csak hatalmas csicskaság
Advertisement

Másfél percet töltöttem a boltban majd eljöttem és megittam a második kétdekásomat.

Plázába járni nem bűn, csak hatalmas csicskaság.

Share This Story

Get our newsletter