Elege lett a Soros-diktatúrából? Tényleg állást vállalt a kormányzatban Böszörményi Nagy Gergely alatt? Nem, sajnos nem, igazából Ázsiában utazgat a híres riporter, megmondóember és videósztár.

Advertisement

Itt a magyar újságírás újabb Bede Mártonja. Plankó, ha jól tudom, kábé egy évre megy ki Ázsiába, Japánban kezd, aztán elindul nyugat felé, és összevissza kalandozik.

Nekem mint a haverjának, volt kollégájának, focitársának és lelkes olvasójának, persze baromira fog hiányozni, de neki nyilván irtó jó lesz.

Advertisement

Minden lapnak olyan lojális munkatársat kívánok, mint Plankó Gergő. Jó rég tudom ugyanis, hogy elmegy, persze meg is akartam írni, mire elkezdett könyörögni, hogy ne írjam meg még, szólni fog előtte, de hadd készülődjön nyugodtan a nagy útra. Ilyesmibe nem megyek bele sosem, senkinél, de ő nem egy cikkalany, hanem a haverom, így rábólintottam. Aztán nem szólt, most pedig véletlenül láttam, hogy már le is lépett, a 444 pedig már ki is tette a fenti búcsúfilmet. Így kell ezt csinálni!

Dehát Plankó mindig is jól csinálta, remélem ugyanilyen profi lesz amikor begombázva, egy felfújt gumibelsőben kell lecsorognia valami laoszi folyón, féleszméletlen izraeliek és rákvörösre sült amerikaiak társaságában.

Advertisement

Jó utat, Gergő!

Ja, a helyére pedig Markó Markóferkó Ferencet igazolta le a 444.

Share This Story

Get our newsletter