This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Plankó Gergő nem merte árammal rázatni a péniszét

Illustration for article titled Plankó Gergő nem merte árammal rázatni a péniszét

Te olvasod egyáltalán a hosszú ázsiai túrárara indult Plankó 444 Gergő szuper útiblogját, a Vifon Beachet? Legfrissebb kalandjai mind vidéki japán fürdőkben estek meg, az egyikben áramot vezettek a vízbe.

Advertisement

Végül sikerült megtalálni, és ha titkosnak nevezni túlzás is, a vízben henyélő két japán férfi meglepett arckifejezése alapján tényleg nem lehet annyira felkapott hely. Addigra már némi onszenrutinnal a hátam mögött tisztítottam le magam, és ültem be közéjük, amiért rögtön be is fogadtak. Néhány perc ismeretség után már úgy gyalázták nekem egyszerű angol szavakkal a kínaiakat és koreaiakat, mintha mindig is ezt csináltuk volna együtt. Az idilli környezetben egy kicsit furcsának is hatott, miért épp ez a legnagyobb problémájuk, de legalább itt végleg megtanultam: az sem valami rózsás, ahogy itt Kelet-Európában vagyunk egymással, mi, szomszédok, de az itteni helyzethez képest kifejezetten baráti a viszony.

Advertisement
Illustration for article titled Plankó Gergő nem merte árammal rázatni a péniszét

Ilyen, és még ennél is jobb epizódokkal van tele a nagy ázsiai túrája első állomásaként éppen Japánban kolbászoló Plankó marha jól megírt, egyelőre ötcsillagos útiblogja. Ha már Japánban jár, akkor az európai turista nyilván elkezd kacérkodni valami igazán fura szexuális perverzióval. Plankó a maga kihívását egy árammal teli medencében találta meg.

Advertisement

Jó vifonozást!

Share This Story

Get our newsletter