Pintér Sándor kisemmizte, ezért lett apostoli kormányzó Borbély József

"Erre azt mondta a Csintalan, hogy hagyj föl minden reménnyel, kérjé' a Pintértől bocsánatot, és talán meghagyja az életedet." A tél legfontosabb interjújában Borbély József elmeséli a Hír 24-nek, hogy miért lett Magyarország Apostoli Kormányzója.

Kedvenc kormányzóm, aki szinte titokban új pénzt vezetett be szentkorona néven és megváltoztatta a rendszert, nem valami szegény habókos, bár most éppen pénztelen, és egy lelkes szabómester tartja el. Korábban egy strómanon keresztül az övé volt például a kecskeméti bútorgyár, amit Pintér Sándor szerzett meg tőle, állítása szerint 80 milliárdért a "920 milliós gyárat". Egyszer be akart menni a gyárba, ami már nem volt az övé, és meglátta Pintért a gyárudvaron, mire fölhívta "nagyon komoly ismerősét", Csintalan Sándort, aki azt mondta neki, hogy örüljön, ha Pintér életben hagyja. Amikor a barátai is azt mondták, hogy hagyja a dolgot, mert a rendszerrel került szembe, szálanként elszívott egy doboz cigarettát, és a végén

felálltam, mondtam a többieknek, sziasztok, elmegyek, készítek egy másik rendszert.

Advertisement

Hát így megy ez.

A Hír24 nagyszerű interjújának legjobb kérdés-válasz kombója:

Kormányzó úr, látom, az előd, Horthy Miklós portréja kint lóg a falon, ráadásul egy pucér nős zsebnaptár társaságában.

A naptár nem a nő miatt került oda, hanem mert egy takarékszövetkezeté.

Az interjúban rengeteg izgalmas dolog hangzik el, ha szereted az extrém politikát, ki ne hagyd!

Nekem azért is volt megvilágosító erejű a cikk, mert régi kedvencem Borbély, és sosem értettem, hogy a papírformára rácáfolva ő és apostoli kormányának tagjai hogyhogy nem szakadt rongyokban járnak, hanem feltűnően pofás öltönyökben és felöltőkben. Az őt önzetlenül eltartó és ruházó rajongó szabómester állt a háttérben, nem pedig a Háttérhatalom Ruhaosztálya!!!

Share This Story