Eml√©keztek, hogy Pint√©r ellen, amikor a Fradi edzŇĎje volt, fell√°zadtak a focist√°i, √©s ny√≠lt lev√©lben √≠rt√°k meg a v√©lem√©ny√ľket r√≥la?

√ćme p√°r r√©szlet a legend√°s k√∂zlem√©nybŇĎl:

"Pint√©r Attila √©rkezt√©vel alapvet√Ķen megv√°ltozott a csapatn√°l v√©gzett edz√©smunka, √©s egyre kevesebb munk√°t v√©gezt√ľnk. Az edz√©sek t√∂bbs√©g√©n alig mozogtunk, ink√°bb csak √°lldog√°ltunk √©s az √ļgynevezett tol√≥d√°sos v√©dekez√©st gyakoroltuk √ļgy, hogy az edz√Ķnk m√°szk√°lt a p√°ly√°n √©s egyenk√©nt r√°ngatott minket. T√∂bbsz√∂r fordult el√Ķ s√©r√ľl√©s amiatt, hogy lemerevedt√ľnk a hossz√ļ √°ldog√°l√°sban. A nem megfelel√Ķ edz√©smunka miatt a csapat egyre rosszabb er√Ķ√°llapotba ker√ľlt, √©s egy id√Ķ ut√°n t√∂bben arra k√©nyszer√ľlt√ľnk, hogy k√ľl√∂n, egy√©ni edz√©seket v√©gezz√ľnk szabadid√Ķnkben."

"Felmer√ľlt az is, hogy t√ļl k√©nyesek vagyunk √©s t√ļls√°gosan √©rz√©kenyek edz√Ķnk viselked√©s√©vel szemben. Szeretn√©nk elmondani, hogy a j√°t√©kos minden esetben kiszolg√°ltatott helyzetben van, ha j√°tszani szeretne, √©ppen ez√©rt sok mindent elvisel egy edz√Ķt√Ķl. √Čppen ez√©rt elviselt√ľk azt, hogy Pint√©r Attila sz√°mos alkalommal m√©g k√∂sz√∂n√©sre sem m√©ltatott j√°t√©kosokat. Volt t√∂bb olyan j√°t√©kost√°rsunk, akihez hetekig nem sz√≥lt, akinek nem k√∂sz√∂nt. Elviselt√ľk azt is, hogy az edz√©seken nem sz√≥l√≠tott a nev√ľnk√∂n minket, hanem csak mint a kuty√°knak f√ľttyentgetett nek√ľnk. Azt azonban m√°r mindannyian megal√°z√≥nak tartottuk, hogy p√©ld√°ul Leandrot rendszeresen buzi brazilk√©nt emlegette √©s sz√≥l√≠totta, de ez persze csak egy kiragadott p√©lda, hiszen sz√°mos j√°t√©kost√°rsunkat al√°zta meg ehhez hasonl√≥ m√≥don."

Advertisement

További fantasztikus részletek ebben a kilencéves Index-cikkben!