Pikk-pakk Index-címlapra került a Hernádit védő, KDNP-közeli blogposzt

Egy új blog egyetlen posztja, azonnal címlapon. Legutóbb ilyet akkor láttam, amikor az MTI hivatkozott egy Ángyán Józsefet fikázó posztra még tavaly.

És nemcsak nekem jutott ez eszembe, hanem az Átlátszósoknak is, akik egyébként kiszúrták a dolgot és egy picit utánajártak. A CSVM-blogot tegnap regisztrálták, egy poszt készült el rajta, a De ki is az a Linic? című bejegyzésében, idézek, „utalnak benne, hogy a népszerű és erős üzletember a horvát privatizáció főszereplője, és emiatt véd- és dacszövetséget kötött a Sanader-ügy koronatanújával, Robert Jezic-csel.” Valamint Jezic-et a posztoló a „A Hernádi-ellenes támadások Richelieu-jének” nevezi, Hernádi kenőpénzes machinációját pedig csak casus bellinek nevezi.

Advertisement

Na igen, de a CSVM posztja két forrásra támaszkodik, az egyik az a horvát napilapok, a másik pedig az uby.hu.

...Nagy Ferenc és Haluska Ibolya tulajdonában álló Ubipressz Bt. 9,68 millió forint értékben szerződött a KDNP parlamenti frakciójával hírügynökségi tevékenységre. Haluska Ibolya emellett a kisebbik kormánypárt honlapjának felelős szerkesztője, továbbá az uby.hu domain is az ő tulajdona. A CSVM blog posztjának végén az uby.hu-ra hivatkoznak forrásként, ahol azonban nem találunk mást, mint a CSVM posztját bemásolva.

A poszt egyébként azóta lekerült az Index címlapjáról.

[atlatszo.blog.hu]

Advertisement

Share This Story