​Piálás miatt kirúgták Gesztesit a Jóban-rosszbanból

Illustration for article titled ​Piálás miatt kirúgták Gesztesit a Jóban-rosszbanból

Eldurvult a helyzet, a figura kivezetéséhez szükséges jeleneteket sem tudták Gesztesivel felvenni, ezért mielőtt Füredi Attila figurája eltűnik, egy másik színész játssza pár epizódban.

Advertisement

A Blikk szerint az utóbbi hónapokban egyre sűrűbben fordult elő, hogy Gesztesi Károly meg sem jelent a szappanopera forgatásán, vagy ha igen, részegen érkezett.

Ha csak épp spicces volt, akkor még leforgatták vele a jeleneteit, de a legtöbbször olyan állapotban ment, hogy el sem lehetett kezdeni a munkát. Mert ha valaki részeg, azt a kamerán keresztül ugyanúgy látni lehet.

Advertisement

Miután közölték a rossz hírt Gesztesivel, romlott a helyzet. A karaktert nem lehetetett egyik napról a másikra eltüntetni, szükség lett volna néhány forgatási napra, amikor az ehhez szükséges jeleneteket vették volna fel. Ezekből egyet sem tudtak megtartani, mert a színész a cikk szerint az alkalmak egyik felére nem ment el, a másikon részeg volt. Ezért Füredi Attila lelépése –emigrálása?, halála? nagyköveti kinevezése? – előtt egyszer csak valaki mást fognak pár napig látni a sorozat rajongói.

A Hot! úgy tudja, hagytak egy kiskaput arra az esetre, ha Gesztesi jobb állapotba kerülne: állítólag úgy írják ki a szériából, hogy a karaktere később akár vissza is térhessen.

Share This Story

Get our newsletter