This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Perverz Gyurcsány-rajz került elő az Index szerkesztőségében (18+)

Illustration for article titled ​Perverz Gyurcsány-rajz került elő az Index szerkesztőségében (18+)

Elvitték a gurítós polcelemet a régi indexes íróasztalomtól, ekkor került elő a valamilyen értekezleten, meetingen vagy megbeszélésen készült firka. Hihetetlen koincidencia!

Advertisement

Pont akkor, amikor Gyurcsány Ferenc elérkezett a maga útelgaözeádásához, egy polc mélyéről felbukkant egy rajz, amit valamikor réges-régen készítettem az akkor még miniszterelnökről.

Advertisement

Igaz fan fictionről, vagyis rajongói műalkotásról van szó. Nyilván nem én voltam a világ első szavazópolgárja, aki - ha öntudatlanul is - de szexuális képzelgésekbe merült a miniszterelnöktől.

De honnan jött ez az egész?

Az az igazság, hogy fogalmam sincs. De mélyen igaz! Szerintem egyébként nem is annyira a libidó, mint az együttérzés vezette a firkatollamat, hiszen amikor ez készülhetett, már mindenki Ferencet bántotta.

Advertisement

A rajzot Szupercella szerezte meg, aztán kiposztolta a Tumblrre, remélem nagy becsben fogja tartani. Az tuti, hogy extrém unalmas megbeszélés lehetetett, mert normális körülmények között firkát képtelenség ennyire pepecselősen kidolgozni.

Share This Story

Get our newsletter