This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Péniszen csípette magát a tudós, hogy megtudja, mennyire fáj

Illustration for article titled Péniszen csípette magát a tudós, hogy megtudja, mennyire fáj

Jó estét kívánok, Klág Dávid péniszfelelős vagyok és egy újabb kis, színes péniszhírrel jelentkezem! A legújabb hímtag Michael Smith-hez tartozik, aki kíváncsi volt arra, hogy mennyire fáj az emberi test különböző pontjain a méhcsípés. Kipróbálta, megtudta.

Advertisement

Smith-szel egy nagyon kellemetlen dolog történt nemrég, éppen a méhek viselkedését tanulmányozta, amikor egy felsettenkedett a rövidnadrágján és megcsípte a királyi ékszereit. Ha velem történt volna ilyesmi, akkor legalább negyven napig ki nem tettem volna a lábam a lakásból és egy életre meggyűlöltem volna bármit, ami a természetben zizeg, de a kutatót nem ilyen fából faragták. Úgy döntött, hogy alaposan utánajár annak, hogy mekkora a méhcsípések fájdalmi faktora az emberi test különböző pontjain, és amikor azt mondom, hogy különböző pontjain, akkor bizony arra is gondolom, mert aztán Smith farpofán és péniszen is csípette magát a tudomány kedvéért. Háromszor minden egyes ponton.

Smith ezt mondta a herecsípésről:

Meglepődtem, mert nem fájt annyira, mint gondoltam.

Smith ezt mondta a kukicsípésről:

Nem volt egy kellemes élmény, hogy úgy mondjam. De nem aggódtam. Tudtam, hogy lemegy a duzzanat.

Advertisement

Smith hozzátette, hogy ezeknél a kényes területeknél sokkal durvább volt az orrcsípés, mert arra az egész szervezete reagált, folyt az orra és folyamatosan tüsszögött. Utána az ajak felső része következett, majd a pénisz és a herék.

A lelkes kutató szerette volna még a szemeire is ráereszteni a méheket, de az egyik egyetemi tanácsadója lebeszélte róla.

Advertisement

Kutatásainak eredményét el lehet olvasni online.

Illustration for article titled Péniszen csípette magát a tudós, hogy megtudja, mennyire fáj
Advertisement

Köszönjük, Michael Smith!

[The Mirror]

Share This Story

Get our newsletter