Juh√°sz "Egy√ľtt" P√©ter kifent l√©legeztetŇĎg√©ppel t√°madott a b√©csi cukr√°szd√°ban s√ľtem√©nyezŇĎ Rog√°n csal√°dra. Egyetlen piti√°ner, falmell√©ki fb-posztban az ellenz√©k nyomora.

√ćgy lehet m√©g Rog√°nt is rokonszenvess√© tenni.

Azt gondolom, aki politikusnak megy, az ne ny√≠gjon. Azt is gondolom, hogy aki a l√°nyk√©r√©stŇĎl a gyermeke elsŇĎ l√©p√©seiig mindenhov√° odah√≠vja a Blikk fot√≥s√°t, √©s √©ppen csak nem tŇĪz a p√∂cs√©re GoPr√≥t a n√°sz√©jszak√°n, annak fŇĎleg nem j√°r a mag√°n√©let.

Sz√≥val nem √∂nmag√°ban azzal van a baj, hogy Juh√°sz P√©ter belv√°rosi Egy√ľtt-politikus kiposztolt egy paparazzifot√≥t a b√©csi cukr√°szd√°ban s√ľtizŇĎ Rog√°n csal√°dr√≥l.

Hanem azzal, hogy micsoda egymilli√≥ kilotonn√°s, arany l√©legeztetŇĎg√©pekkel √©s √©hezŇĎ terhes any√°kkal d√≠sz√≠tett demag√≥giabomb√°t volt k√©pes ledobni mell√©.

Szent Simon G√°bor az √Čhs√©gmeneten, k√∂ny√∂rgj √©rett√ľnk!

Nem akarok nagy szavakat használni, de ezt a Demokratikus Koalíció Facebook-mestere is megirigyelte volna:

Am√≠g a Quaestor vez√©r elŇĎzetes letart√≥ztat√°s√°r√≥l t√°rgyalt a b√≠r√≥s√°g, a Fidesz frakci√≥vezetŇĎje B√©csben uriz√°lt.

Vasárnap lévén már nem lehet Magyarországon vásárolni, hát ki kell ugrani Bécsbe.

√Čs ha m√°r megpihen a kem√©nyen dolgoz√≥ kisember a shoppingol√°s ut√°n, h√°t hol m√°shol tegye, mint a b√©csi I. ker√ľletben tal√°lhat√≥ szer√©ny Oberlaa cukr√°szd√°ban. Itt egy szelet s√ľti 1000-1500 forintnyi p√©nzbŇĎl m√°r meg is van.

Tehát egy család egy délutáni kávézgatásért ott tudja hagyni a havi segélyre kapott pénze felét.

De van, amit nem lehet p√©nz√©rt megvenni. Minden m√°sra ott az ad√≥fizetŇĎk p√©nze.

Most t√©nyleg az a helyzet, hogy a magyar ellenz√©k k√°b√© egyetlen potens tagja, az √ľd√≠tŇĎ kiv√©telk√©nt igen akt√≠v, rendes politikusk√©nt viselkedŇĎ, akci√≥z√≥ √©s leleplezŇĎ Juh√°sz azon rug√≥zik, hogy Rog√°n Antal elvitte B√©csben cukr√°szd√°ba a gyerekeit, √©s 3-4 eur√≥s s√ľtem√©nyeket vett?

Advertisement

Juh√°sz, aki egyetlenk√©nt a koll√©g√°i k√∂z√ľl val√≥di, relev√°ns, erŇĎsen korrupci√≥gyan√ļs √ľgyeket leplezett le eddig, bel√°tta, hogy a siker √ļtja nem ez, hanem a legs√∂t√©tebb proli irigys√©g felkorb√°csol√°sa? A leglepr√°bb Facebook-gyurcs√°nyizmus?

Nincsenek persze rokok√≥ ill√ļzi√≥im a magyar v√°laszt√≥polg√°rokr√≥l, de abban majdnem biztos vagyok, hogy egy mor√°lisan romlott rezsimet kiz√°r√≥lag a legk√∂cs√∂gebb kommentelŇĎk undor√≠t√≥, ny√°lk√°s irigys√©g√©re alapozva az√©rt nem lehet kiseprŇĪzni.

Ha pedig Juh√°sz komolyan gondolja, √©s mostant√≥l azok ellen akar hangulatot kelteni √ļgy √°ltal√°ban, akik megengedhetik maguknak, hogy h√©tv√©g√©re kimenjenek B√©csbe, √©s be√ľljenek a gyerek√ľkkel a cukr√°szd√°ba, akkor kezdjen kamp√°nyolni p√©ld√°ul ellenem is.