Kitettek egy csíkot, de sajnos nem a szó fideszes értelmében. Ki állhat a vs.hu mögött? Strómanszavazás!

Mindj√°rt indul az ex-narancsos √©s ex-magyarr√°di√≥s Ker√©nyi Gy√∂rgy √ļj h√≠rport√°lja, annyira mindj√°rt, hogy m√°r ki is tettek egy cs√≠kot, benne elŇĎsz√∂r egy "star trek vs startup" felirattal, amit, amikor megn√©ztem, m√°r 14 opitimista l√°jkolt. Most m√°r a m√°sodik felirat van kint, a "depi vs √∂ngyi", de vissza is lehet lapozni az elŇĎzŇĎh√∂z.

A k√∂vetkezŇĎ hetek remek pletykak√©rd√©se lesz, hogy vajon ki lehet a lap m√∂g√∂tt √°ll√≥ cseh befektetŇĎ. Mert azt persze senki se hiszi el, hogy egy igazi cseh befektetŇĎt csak √ļgy √©rdekelne az olajkitermel√©s profitr√°t√°j√°val kecsegtetŇĎ magyar online tartalomipar. Tegnap tal√°lkoztam egy Ismert Fideszes M√©diaszem√©lyis√©ggel, aki p√©ld√°ul biztos volt benne, hogy a cseh az igaz√°b√≥l a Vs-projektben r√©sztvevŇĎ Paul √Āgnes pasija, Jaksity Gy√∂rgy. Aki narancsos szerzŇĎ volt, amikor ott dolgozott mind Ker√©nyi, mind a Vs.hu operat√≠v igazgat√≥ja, Pohly Ferenc.

Amikor Nobilis Krist√≥f annak idej√©n megvette az Indexet, az √©rkez√©se elŇĎtt j√≥val m√°r mindenki tudta, hogy ŇĎ csak Sp√©der Zolt√°n magyar hangja. Irt√≥ d√ľh√∂s voltam, amikor meghallottam a pletyk√°t, mert az t√©nyleg ideges√≠tŇĎ, hogy ha kommentelŇĎknek lenne igaza, akkor Magyarorsz√°gon minden egyes ember str√≥man lenne. Egy milli√°rdos mi√©rt lenne str√≥man eleve? Nem is hittem el a pletyk√°t. Igaznak is bizonyult. EttŇĎl persze fogalmam sincs, ki finansz√≠rozza a vs.hu-t. Az biztos, hogy Ker√©nyi csod√°s √ļjs√°g√≠r√≥, √ļgyhogy √©n baromira v√°rom, hogy elinduljanak.

Update: A Jaksity-elm√©letet gyeng√≠theti, hogy Paul √ĀgnestŇĎl most tudtam meg, hogy j√≥ r√©g nem j√°rnak m√°r a legjobban √≠r√≥ magyar exbr√≥kerrel.

Advertisement

[Magamól nem is vettem volna észre az egészet, ha nincs Staufenberg Vanda posztja]