Bar√°ts√°gosan r√∂vid meg√°ll√≥k, remek sz√≥rakoz√≥helyek, finom falatok: a n√©gyes metr√≥ra negyven √©vet kellett v√°rni, az √∂t√∂st f√©l √≥ra alatt megtervezt√ľk. Itt van nyolc √ļj, ŇĎr√ľlten bulis meg√°ll√≥.

Deák Ferenc tér

A k√∂rbe-k√∂rbe k√∂zlekedŇĎ M5-√∂s metr√≥ra ott lehet √°tsz√°llni, ahol a n√©gyes kiv√©tel√©vel az √∂sszes t√∂bbire. Ak√°rhol is laksz, ide k√∂nnyen eljutsz, √©s √ļj jegy lyukaszt√°sa n√©lk√ľl indulhatsz bulizni.

Központ

Az azonos nevŇĪ sz√≥rakoz√≥hely nev√©t viselŇĎ meg√°ll√≥ igaz√°n k√∂zel van a De√°k Ferenc t√©rhez, nem kell sokat z√∂tyk√∂lŇĎdni a f√∂ld alatt. Van itt r√∂gt√∂n kocsma, mellette k√°v√©z√≥, egy k√∂p√©sre szendvicsezŇĎ, hol kezdŇĎdhetne m√°shol a bulik√∂r√ļt.

Advertisement

Gozsdu udvar

A passz√°zs k√∂zep√©re helyzett meg√°ll√≥b√≥l k√©nyelmesen el√©rj√ľk a k√∂rny√©k √∂sszes √©tterm√©t √©s kocsm√°j√°t, sŇĎt a h√°rom mil√°n√≥i arc √°ltal mŇĪk√∂dtetett t√©sztaboltot is, ahol t√©szt√°t lehet kapni. Egy t√°l lasagne ut√°n mehet√ľnk is tov√°bb.

Mika Tivadar

Az azonos nevŇĪ sz√≥rakoz√≥hely nev√©t viselŇĎ meg√°ll√≥ k√∂zponti hely, n√©h√°ny l√©p√©s innen a bulinegyed sz√°mos ikonikus vend√©gl√°t√≥helye. Divatosan fel√∂lt√∂zve a Kock√°val is megpr√≥b√°lkozhatunk, tetŇĎterasz√°r√≥l sz√©tn√©zhet√ľnk a bulinegyed f√∂l√∂tt.

Advertisement

Szimpla Kert

A bulimetró a hazánkba látogató brit vendégekre is gondol, a szerelvények itt angolul is be fogják mondani, hogy get off here for Budapest’s awesome ruin bar.

Beat on the Brat

Budapesti lakosok ne sz√°lljanak le a Szimpl√°n√°l, menjenek tov√°bb. Ez a rendk√≠v√ľl rossz √©p√≠t√©szeti hangulat√ļ sz√≥rakoz√≥hely mostan√°ban nagyon menŇĎ. Itt lesz√°llva a K√©thly Anna t√©r kutyas√©t√°ltat√≥it is megtekinthetj√ľk.

Advertisement

Pig 37

Ennyi buliz√°s ut√°n ideje van egy j√≥ hamburgernek. Itt adj√°k a k√∂rny√©ken a legjobbat, sŇĎt, mogyor√≥vajas-ban√°nos-szalonn√°s szendvicset is s√ľtnek.

Csak a Jó Sör

Ennyi zabálás után egy jó sör kell. A Csak a Jó Sörben csak jó söröket lehet kapni.

Advertisement

Ankert

Ennyi sörözés után ideje van egy jó bulinak. A Counter-Strike-pályának megcsinált romos bérház udvarán homokban lehet ácsorogni és inni. A megálló közvetlen, föld alatti összeköttetést biztosít a kismetró Opera megállójához.

Bajcsy-Zsilinszky √ļt

Bonyolult, k√©tszintes meg√°ll√≥n k√∂zel√≠thetj√ľk meg a kismetr√≥ azonos nevŇĪ meg√°ll√≥j√°t, ahol √°tsz√°llhatunk a kismetr√≥ra. Vagy ki is j√∂het√ľnk a felsz√≠nre, hogy egy√ľnk egy j√≥ hacsapurit a Hachapuriban, vagy igyunk egy k√∂zepes k√°v√©t a Cost√°ban.

Advertisement

Deák Ferenc tér

Itt elindulhatunk haza, vagy mehet√ľnk m√©g egy k√∂rt. Ha nagyon ber√ļgtunk, t√∂bb k√∂rt is.

Hova k√©ne m√©g Budapesten metr√≥vonal, hogy igazi vil√°gv√°ros legy√ľnk? Tervezd meg √©s posztold ide!

Advertisement

Az √ļtvonal megtervez√©s√©ben Kl√°g D√°vid seg√≠tett