Az nem lehet, hogy Papcsák Ferenc egy kamionnyi helyre parkol az önkormányzat udvarán, miközben a helyetteseinek pont feleakkora parkoló jut, és a parkolóhelyeket kékre festették és rájuk írták, hogy "polgármester" meg "alpolgármester".

Ezt a Facebookon l√°tott fot√≥t mindaddig rosszindulat√ļ viccnek veszem, am√≠g nem l√°tom a saj√°t szememmel, vagy nem kapok r√≥la m√°s sz√∂gbŇĎl k√©sz√ľlt fot√≥kat. Az utols√≥ h√≠r Papcs√°kr√≥l az volt, hogy a saj√°t Fidesz-frakci√≥ja is ellene fordult egy gazdas√°gi √ľgyben - a BVSC-sportkomplexum √∂nkorm√°nyzati tulajdonba v√©tele - mire azonnali hat√°llyal megvonta az egyik alpolg√°rmestere jogos√≠tv√°nyait. Mi mehet ezek ut√°n a parkol√≥ban, m√°r hogyha a k√©p nem sz√©lsŇĎbalos hecckamp√°ny r√©sze? Ha az, isten irgalmazzon a sz√©lsŇĎbalos viccelŇĎdŇĎknek!

Ha meg val√≥di a k√©p, akkor ennek kell, hogy oka legyen. Lehet, hogy √°ltal√°ban m√©g r√° van kacsolva a striciaut√≥j√°ra egy z√∂lds√©g-gy√ľm√∂lcs-sz√°ll√≠t√≥ ut√°nfut√≥? Vagy egy l√°ngososb√≥d√©k√©nt is haszn√°lhat√≥ ut√°nfut√≥? Esetleg az van, hogy Ferenc √°tlagos munkanapokon nem a Mercivel, hanem egy √∂t l√≥ h√ļzta, r√≥mai fazon√ļ diadalszek√©ren j√°r be dolgozni? Aki tudja a megold√°st, √≠rja meg gyorsan!