Az nem lehet, hogy Papcsák Ferenc egy kamionnyi helyre parkol az önkormányzat udvarán, miközben a helyetteseinek pont feleakkora parkoló jut, és a parkolóhelyeket kékre festették és rájuk írták, hogy "polgármester" meg "alpolgármester".

Ezt a Facebookon látott fotót mindaddig rosszindulatú viccnek veszem, amíg nem látom a saját szememmel, vagy nem kapok róla más szögből készült fotókat. Az utolsó hír Papcsákról az volt, hogy a saját Fidesz-frakciója is ellene fordult egy gazdasági ügyben - a BVSC-sportkomplexum önkormányzati tulajdonba vétele - mire azonnali hatállyal megvonta az egyik alpolgármestere jogosítványait. Mi mehet ezek után a parkolóban, már hogyha a kép nem szélsőbalos hecckampány része? Ha az, isten irgalmazzon a szélsőbalos viccelődőknek!

Advertisement

Ha meg valódi a kép, akkor ennek kell, hogy oka legyen. Lehet, hogy általában még rá van kacsolva a striciautójára egy zöldség-gyümölcs-szállító utánfutó? Vagy egy lángososbódéként is használható utánfutó? Esetleg az van, hogy Ferenc átlagos munkanapokon nem a Mercivel, hanem egy öt ló húzta, római fazonú diadalszekéren jár be dolgozni? Aki tudja a megoldást, írja meg gyorsan!

Share This Story

Get our newsletter