​Palvin Barbara startupot indít

Illustration for article titled ​Palvin Barbara startupot indít

Azt a cronuton lovagoló, pödört bajszú, csőnadrágos Úristenit. Aki magyar, startuppol.

Advertisement
Advertisement

Olyan dolog történt, mint amitől oviban annyira féltünk. Hogy ha az ember egyszerre büfög, tüsszent és fingik, akkor meghal, vagy eljön a világvége. Ilyen pillanat volt egy közleményból megtudnom, hogy Palvin Barbara szupermodell olyan startupot indít, ami mobilappot és okoskarkötőt fog gyártani.

Ma hány startupot indítottál? Kettőnél kevesebbet? Szégyelld magad, és ne csodálkozz, ha eljön érted Böszörményi Nagy Gergely, és elver egy prezis brosúrával. Te sajnos lajhár vagy, Palvin Barbara viszont nem az, ezért is híres, miközben te nem vagy az.

Advertisement

Palvin társa Králik Attila, a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar hallgatója. Ha beüt a vállalkozás, szinte elkerülhetetlennek tűnik a sztori filmfeldolgozása a Kocka és a szupermodell címmel. Maga a termék egyből kettő: a Wesaveus nevű app és a Legendary nevű okoskarkötő. A cucc lényege, hogy ha rosszul leszel, egyetlen app-gomb lenyomásával egy rakás, a környéken tartózkodó ismerősödet riasztja, mindenféle egészségügyi alapadatodat megadva. Az app ingyenes, a karkötő induló ára 120 dollár fölött lesz valamivel. A projekt akkor indul be, ha sikerül 100 ezer dollárt összeszedniük év végéig az Indiegogón.

Share This Story

Get our newsletter