Lesz Viktor-festm√©ny az enteriŇĎrben? L√°z√°r J√°nost teszik a l√°bt√∂rlŇĎre? K√∂v√©r L√°szl√≥ bajsza fog visszan√©zni a hamut√°lak alj√°r√≥l? V√©gre minden kider√ľl!

Azt m√°r tudjuk, hogy hol lesznek a Nemzeti Doh√°nyboltok, de azt eddig nem tudtuk, hogy fognak kin√©zni. Most m√°r azt is. Felker√ľlt a nemzetidohany.hu oldal√°ra egy PDF NEMZETI DOH√ĀNYBOLT JAVASOLT ARCULATI KIALAK√ćT√ĀSA ‚Äď 2013 c√≠mmel, amiben a trafikok kin√©zet√©tŇĎl kezdve a p√©nz√°tad√≥-t√°lca log√≥in √°t az eg√©szen bizarr b√°rsz√©kekig. Vannak tervek k√ľl√∂n√°ll√≥ b√≥d√©kra √©s utcafrontok √°talak√≠t√°s√°ra is. Azt m√©g nem tudom, hogy pontosan hol fognak benne fagyit √°rulni, de biztos megoldj√°k.

Advertisement

P√°r screenshot a PDF-bŇĎl:

Advertisement

Advertisement

Az origo rákérdezett, hogy mégis mi volt ezzel a cél és kinek a munkája a terv, de a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. ezt válaszolta:

...a Nemzeti Doh√°nyboltok egys√©ges arculat√°nak kialak√≠t√°s√°n√°l igen fontos volt a felismerhetŇĎs√©g √©s az orsz√°g image is. A tervez√©st egy olyan szakmailag elismert magyar design c√©g v√©gezte, mely a magyarorsz√°gi √©s a nemzetk√∂zi c√©g√©r √©s √ľzlettervez√©sben is komoly gyakorlattal rendelkezik. Mivel nem k√≠v√°nunk rekl√°mozni a c√©get, nev√©t nem adjuk ki de biztos√≠thatom, hogy minden krit√©riumnak maxim√°lisan megfelelŇĎ c√©g ker√ľlt kiv√°laszt√°sra.

Advertisement

A tippet k√∂sz√∂nj√ľk az io9 katon√°j√°nak, Vincze Mikl√≥snak.