​Oszter Sándor a legviccesebben védekező magyar részeg

Illustration for article titled ​Oszter Sándor a legviccesebben védekező magyar részeg

Azt mondja, a plázába érve egy "kedves úr" átadott neki díszzacskóban egy üveg pálinkát, mire ő hirtelen 8-10 felesnyit lehúzott belőle a nagymamája tanácsára, a vérnyomását kezelendő.

Advertisement

Egykori közönségkedvencként Oszter Sándor még egy olyan szituációban is le akarja aratni magának a tapsokat, amikor autójával előbb lezúzta a MOM Park mélygarázsát, majd felment a plázába, ahol annyira látványosan részeg módra viselkedett, hogy rendőr hívtak rá, aki pont nyolcszor annyi alkoholt talált a vérében, mint amennyiért annak idején nekem elvették a jogsimat hónapokra, nem is értem, hogy bírta ki állva.

Oszter közönségszórakoztató verziója most éppen az, hogy színjózanul érkezett a kocsijával a mélygarázsba, ahol, a vérnyomása ingadozása miatt össze-vissza nekiment a falnak, majd leparkolt, felment az üzletközpontba, ahol egy ismeretlen férfi rajongó pálinkát nyújtott át neki, amit gyorsan megivott, nehogy baj legyen a vérnyomással. Utána pedig az apja emlékére nyomott le 50 fekvőtámaszt a fogdában.

Advertisement

Klassz sztori, de Oszter ezúttal szerintem túlgondolta.

(via blikk.hu)

Share This Story

Get our newsletter