√Črtelmetlen√ľl brut√°lis fed√©lzeti vide√≥ mutatja meg a moszkvai konfliktust. A BMW-s fiatalember nem √∂r√ľlt a besz√≥l√°snak, √ļgyhogy √°thajtott a p√ļpos b√°csin. A 444 vez√©rigazgat√≥ja szem√©lyesen volt tanuja egy hasonl√≥ jelenetnek.

Elk√©pesztŇĎ a jelenet, azt juttatja eszembe, amit a most 444-es Kardos G√°bor mes√©lt m√©g indexes kor√°ban, amikor Szentp√©terv√°rra kellett mennie egy fontos √ľzleti t√°rgyal√°sra, √©s a megh√≠v√≥ f√©l sofŇĎrje furik√°zta egy nagy luxuskocsival eg√©sz nap. √Ālltak a dug√≥ban, amikor egy gyalogos √°t akart menni elŇĎtt√ľk a zebr√°n, neki pirosban, mire a sofŇĎr g√°zt adott, √©s puszt√°n pedag√≥giai okokb√≥l fel√∂klelte. Itt √°tadn√°m a sz√≥t a szemtan√ļnak:

√Ālltunk a dug√≥ban, √©s a gyalogos neki pirosban ment √°t az am√ļgy k√©nyszerŇĪen helyben √°ll√≥ aut√≥k k√∂z√∂tt. Ember√ľnk kihaszn√°lta a p√°r m√©tert, fell√∂kte k√©tszer, √©s ki√ľv√∂lt√∂tte az ablakon, hogy KRASZNAJA! P√°nc√©lozott fekete G Merci, a fejt√°ml√°n s√≠maszk (?), a t√ľkr√∂n k√©zzel festett szent ikon.

(via hvg.hu)