This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ősszel kétszer is vége lesz a világnak

Illustration for article titled Ősszel kétszer is vége lesz a világnak

Mindkét nagy, őszi posztapokaliptikus tinifilm kapott egy-egy ígéretes új trailert. Egymás után nézve jól kijön, mennyire egy kaptafára készülnek ezek a sztorik, habár Éhező Katniss már ott tart, hogy az ellenállás élére állva pofán vágja az elnyomókat, az útvesztőben szaladgáló Thomas még csak most menekül, és talál rá a lázadókra.

Advertisement

Legalábbis ezt szűrtem le a két előzetesből. A Hunger Gamest már biztos ismeritek, sokat írtunk róla. Amúgy azon mindig csodálkoztam, hogy milyen béna trailereket tudnak csinálni ehhez a blockbusterhez, de most azon lepődtem meg, hogy ez a legutóbbi egész korrekt lett.

A Maze Runner kevésbé ismert könyv- és filmsorozat, kábé egy éve mutatták be az első részét a mozikban, arról írtam is egy posztot. Kellemesen csalódtam benne, nyilván nem az év művészeti alkotása, de teljesen nézhető akciófilm lett. Ráadásul egész jó színészek szerepelnek benne: Kaya Scodelario, Patricia Clarkson, Thomas Brodie-Sangster, Aidan Gillen.

Advertisement

Az Éhezők viadalát november 30-án, a Maze Runner 2-t szeptember 17-én mutatják be a mozik, legalábbis az Egyesült Államokban.

Share This Story

Get our newsletter