Mivel a hír a Facebook-profiljukon jelent meg és a jelek szerint csak egy napja ismerték egymást, azt is csak online, szinte biztos, hogy csak "Facebook-házasságról" van szó. A figyelemkurvaság egészen extrém példáját bemutató tizenéves párosból a lány a sokkal híresebb. Leginkább Tampon Girl néven lehet találkozni a 15 éves amerikai Giovanna Plowmannel, aki egy jó hete kirakott egy videót, amin úgy tűnik, hogy kihúzza a tamponját és kiszívja belőle a vért. A klipet a Youtube hamar leszedte, de persze száz másik helyre feltöltötték, a csaj egyhetes híresség lett, most 277 ezer követőnél tart. Itt van róla egy indexes cikk is

A fiú, Dino Bruscia, tizedennyire sikeres ember az életben. Hiába nyalta el a saját - fagyival kevert! - kakáját kamera előtt, még a harmincezer követőt sem érte el. Twitteren először be is szólt a lánynak, azon értetlenkedve, hogy hogy lehetett tamponevéssel egy nap alatt túlszárnyalni a szarevés népszerűségét. Aztán valami történt a színfalak mögött, mert a két fiatal tehetség most már egymás házastársaként szerepel a Facebookon. 

Eleve valószínű, hogy csak a hírnevüket akarták növelni az egésszel, ami annál valószínűbb, mert Plowman a hétvégén azt kérdezte egy posztjában, hogy ki az a szajha, aki megdugatta magát egy kutyával, akit aztán le is szopott. "A mit én műveltem, az tényleg gusztustalan volt, de te egészen új szinte emelted az undorítóságot" - írta, amiből arra következtetünk, hogy a friss házaspár akár napokon belül pikáns trióvá alakul, vagyis a kutyával együtt négyessé. Ami jó, mert innentől kezdve tudnak például páros kanasztázni is. 

via Gawker