This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Összeesküvés-elmélet extra: a jobboldal csinálta ki a Hvg.hu-t? [frissítve!]

Illustration for article titled Összeesküvés-elmélet extra: a jobboldal csinálta ki a Hvg.hu-t? [frissítve!]

Nem kellett sokat várni, máris itt az elmélet, miszerint mi van, ha nem is a bal-, hanem a jobboldal dobta föl a HVG-nek a Bajai Dominós Filmet, azzal a céllal, hogy előre lejárassa az ellenzéki sajtó választási kampány alatti tényfeltárásait.

Advertisement

A gondolattal a vagy.hu című debreceni, Kósa Lajos- és Fidesz-kritikus weboldal játszott el a publicisztikája végén. A cikkük előtte teljes joggal boncolgatja azt, hogy a HVG-blama után hogyan fog reagálni a kormányzat minden esetleges leleplezésre. Szerintem azért mégsem annyira ijesztő a helyzet, a dolog legalább arra kényszeríti az összes többi piaci versenytársat, hogy csak rohadtul ellenőrzött információt tálaljanak tényként. És végül is ez az egyetlen, de annál fontosabb létjogosultsága a drágán fenntartható minőségi sajtónak.

update:

Konteót a konteóboltból: a témában jó kis összeesküvéselmélet-gyűjtést posztolt a Konteo blog, a listában a vagy.hu-féle Fidesz-elmélettel.

Share This Story

Get our newsletter