This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Őrült szexin rúdtáncol a Kim Dzsongun-frizurás Orbán Viktor

Egy új applikációval nemcsak a magyar miniszterelnöknek lesz kígyómozgása, de George Bush, az egyik Disney-hercegnő hajkoronájával megáldott Vlagyimir Putyin és a meztelen Shrek is táncra perdül, miközben üvölt a Let It Go. Elborultabb WTF-kontent egy ideig nem lesz.

Advertisement

A magyar verziót persze Szarvas készítette el:

Advertisement

A napokban bukkant fel az interneten egy csomó bizarr videó, amelyen különböző állatok, hírességek és egyéb karakterek arcát viselő figurák táncolnak, énekelnek, dobálnak gyógyszereket egy orvosi ládából. Mintha a nagybetűs Trash saját tudatra ébredt volna, és elindult volna, hogy leigázza a világot.

Advertisement

A dolog mögött egy viszonylag egyszerű kínai app áll, a My Idol, amit én sajnos nem tudtam kipróbálni, mert csak Iphone-ra lehet letölteni, nekem meg androidos telóm van, viszont megtette helyettem a Kotaku és sok más oldal is. Az ember először készít magáról egy szelfit – vagy kiválaszt egy bármilyen képet –, ez lesz a karakter arca, utána több lépésben fel lehet öltöztetni a figurát, mozgást és dalt választani neki, és nagyjából ennyi.

Illustration for article titled Őrült szexin rúdtáncol a Kim Dzsongun-frizurás Orbán Viktor
Advertisement

Ezer és egy ehhez hasonló flashjáték volt a neten tíz évvel ezelőtt, de a mai trash- és mémkultúra minden eddiginél ragyogóbb fénykorában nem csoda, hogy a My Idolnak is bejött a 15 perc hírnév. A dolog titka talán az, hogy a furcsán vonagló 3D-s bábok önmagukban annyira gagyik, hogy ez az esetlenség és bizarrság alapozza meg tökéletesen azt a sok baromságot, amit a felhasználók rászabadítanak a programra.

Advertisement

Nemcsak az a szomorú, hogy az app egyelőre csak az Iphone rendszerén működik, de angol verzió sem készült még. Mondjuk nem tűnik bonyolultnak a kezelőfelület, de egy használati utasítást már fel is került az internetre, itt azt is meg tudjátok nézni, hogy milyen lépésekből áll az avatarkészítés.

Advertisement
Advertisement

Rengeteg beteg videót találtok még, ha az Instagramon, a Twitteren és más oldalakon rákerestek a #myidol tagre, én csak a felszínét kapargattam meg az elmebajnak. Ha találtok vagy esetleg csináltok valami vicces videót, mindenképp kommenteljétek be, hadd szórakozzunk és moroghassunk azon, hogy EZÉRT AZTÁN ÉRDEMES VOLT FELTALÁLNI AZ INTERNETET.

via Kotaku, The Verge, TC

Share This Story

Get our newsletter