Egy √ļj applik√°ci√≥val nemcsak a magyar minisztereln√∂knek lesz k√≠gy√≥mozg√°sa, de George Bush, az egyik Disney-hercegnŇĎ hajkoron√°j√°val meg√°ldott Vlagyimir Putyin √©s a meztelen Shrek is t√°ncra perd√ľl, mik√∂zben √ľv√∂lt a Let It Go. Elborultabb WTF-kontent egy ideig nem lesz.

A magyar verziót persze Szarvas készítette el:

A napokban bukkant fel az interneten egy csom√≥ bizarr vide√≥, amelyen k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √°llatok, h√≠ress√©gek √©s egy√©b karakterek arc√°t viselŇĎ figur√°k t√°ncolnak, √©nekelnek, dob√°lnak gy√≥gyszereket egy orvosi l√°d√°b√≥l. Mintha a nagybetŇĪs Trash saj√°t tudatra √©bredt volna, √©s elindult volna, hogy leig√°zza a vil√°got.

A dolog m√∂g√∂tt egy viszonylag egyszerŇĪ k√≠nai app √°ll, a My Idol, amit √©n sajnos nem tudtam kipr√≥b√°lni, mert csak Iphone-ra lehet let√∂lteni, nekem meg androidos tel√≥m van, viszont megtette helyettem a Kotaku √©s sok m√°s oldal is. Az ember elŇĎsz√∂r k√©sz√≠t mag√°r√≥l egy szelfit ‚Äď vagy kiv√°laszt egy b√°rmilyen k√©pet ‚Äď, ez lesz a karakter arca, ut√°na t√∂bb l√©p√©sben fel lehet √∂lt√∂ztetni a figur√°t, mozg√°st √©s dalt v√°lasztani neki, √©s nagyj√°b√≥l ennyi.

Advertisement

Ezer √©s egy ehhez hasonl√≥ flashj√°t√©k volt a neten t√≠z √©vvel ezelŇĎtt, de a mai trash- √©s m√©mkult√ļra minden eddigin√©l ragyog√≥bb f√©nykor√°ban nem csoda, hogy a My Idolnak is bej√∂tt a 15 perc h√≠rn√©v. A dolog titka tal√°n az, hogy a furcs√°n vonagl√≥ 3D-s b√°bok √∂nmagukban annyira gagyik, hogy ez az esetlens√©g √©s bizarrs√°g alapozza meg t√∂k√©letesen azt a sok baroms√°got, amit a felhaszn√°l√≥k r√°szabad√≠tanak a programra.

Advertisement

Nemcsak az a szomor√ļ, hogy az app egyelŇĎre csak az Iphone rendszer√©n mŇĪk√∂dik, de angol verzi√≥ sem k√©sz√ľlt m√©g. Mondjuk nem tŇĪnik bonyolultnak a kezelŇĎfel√ľlet, de egy haszn√°lati utas√≠t√°st m√°r fel is ker√ľlt az internetre, itt azt is meg tudj√°tok n√©zni, hogy milyen l√©p√©sekbŇĎl √°ll az avatark√©sz√≠t√©s.

Advertisement

Rengeteg beteg vide√≥t tal√°ltok m√©g, ha az Instagramon, a Twitteren √©s m√°s oldalakon r√°kerestek a #myidol tagre, √©n csak a felsz√≠n√©t kapargattam meg az elmebajnak. Ha tal√°ltok vagy esetleg csin√°ltok valami vicces vide√≥t, mindenk√©pp kommentelj√©tek be, hadd sz√≥rakozzunk √©s moroghassunk azon, hogy EZ√ČRT AZT√ĀN √ČRDEMES VOLT FELTAL√ĀLNI AZ INTERNETET.

via Kotaku, The Verge, TC