This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Őrületes trükkel hekkelték meg a parlamenti eskütételt a DK-sok

Illustration for article titled Őrületes trükkel hekkelték meg a parlamenti eskütételt a DK-sok

A közvetítésből sajnos nem derült ki, pontosan mi történik, csak annyi, hogy az eskütétel után Gyurcsány Ferenc kiabál valamit a köztársaságról, amit a mikrofonba beszélő Turi-Kovács Béla korelnök hangja teljesen elnyomott. De a párt sajtósa perceken belül segített!

Advertisement

Az a hír terjengett reggel óta, hogy a gyurcsányisták szénné hekkelik az eskütételt, mert az új fideszes alaptörvényre ők aztán nem. Ezek után körömrágva vártuk, vajon mi fog történni.

Az történt, hogy megszólaltak a fanfárok, behozták a történelmi zászlókat, Turi-Kovács előmondta, a többiek utána, aztán megint megszólaltak a fanfárok, és sehol semmi hekk. Aztán amikor a korelnök ment tovább a szövegében, jött egy kis kiabálás. Hogy miről, ahhoz kellett az email. A négy DK-s tehát a következő szöveggel egészítette ki az esküt:

Fogadom, hogy mindent megteszek a Köztársaság újbóli megalapításáért. Minden erőmmel azon leszek, hogy népszavazással új Alkotmánya legyen a Magyar Köztársaságnak.

Advertisement

Az orbáni diktatúra recseg és ropog összes eresztékében, nem lennék szívesen a helyében.

Share This Story

Get our newsletter