T√∂r√∂k G√°bor nem Harlem Shakezett, tudtommal egyszer sem ut√°nozta a Moonwalkol√≥ P√≥nit √©s sosem vont p√°rhuzamot a Csill√°mfaszl√°m√°val, de a byealexez√©snek m√°r nem tudott ellen√°llni. Csak rem√©lni tudom, hogy a legend√°san kim√©rt T√∂r√∂k a j√∂vŇĎ h√©ten nem fog cs√∂cs√∂t villantani. A Blogpolitol√≥gusra akkora hat√°ssal volt a Dal gyŇĎztes√©nek nyafog√°sa, ami√©rt a megnyert t√©v√©s dalverseny ut√°ni napon az emberevŇĎ m√©dia keresni merte, hogy ebbŇĎl tŇĎle szokatlanul mer√©sz, Hyeronimus Bosch ecsetj√©re m√©lt√≥ k√©pet festett fel.

A t√∂r√∂ki v√≠zi√≥ szerint, ha j√≥l √©rtettem mindent, a magyar politikai √©let, azon bel√ľl is a k√∂vetkezŇĎ v√°laszt√°s egy nagy t√©v√©s Eurov√≠zi√≥-v√°logat√≥ lesz, ahol Orb√°n-Radics Gigit, L√°z√°r-Vastag Tam√°st, K√∂v√©r-K√°llay Saunders Andr√°st √©s p√°rtjukat csak egy √öj ByeAlex gyŇĎzheti le. Eszement, ugye? √ćzlelgess√ľk: T√∂r√∂k G√°bor messi√°sk√©nt v√°r egy √öj ByeAlexet.

Ki hitte volna ezt mondjuk h√°rom h√©ttel ezelŇĎtt? Gyorsul√≥ vil√°gunkban is p√°rj√°t ritk√≠tja az ilyesmi. Na √©s a sz√∂veg konkr√©t jelent√©s√©n t√ļll√©pve hogyan √©rtelmezz√ľk T√∂r√∂k elemz√©s√©t a ByeAlex-jelens√©grŇĎl? Bejelentkezett az √ļj Gy√∂rgy P√©ter-R√©z Andr√°s-kentaur? √Čs mi lehet ennek a k√∂vetkezm√©nye? Elindul a lavina √©s G. Fodor G√°bor dalsz√∂vegeket fog √≠rni a Pet Shop Boys k√∂vetkezŇĎ album√°ra? Kumin "Tumblr" Ferenc helyettes √°llamtitk√°r puc√©r vide√≥kon elemzi a kommunista Financial Times Magyarorsz√°g-ellenes k√ļtm√©rgezŇĎ cikkeit? ErdŇĎ P√©ter yol√≥zik, √©s a kez√©ben nagy mennyis√©gŇĪ k√©szp√©nzt tartva fot√≥zza saj√°t mag√°t? Nagyon rem√©lem, hogy √≠gy lesz.