This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Országjáró trollok, figyelem! Nyílt nap lesz Érpatakon!

Illustration for article titled Országjáró trollok, figyelem! Nyílt nap lesz Érpatakon!

Tizenkettedik alkalommal rendez Érpatak nyílt napot, ennek a célja az lesz, hogy bemutassa az érpataki modell eredményeit. Kőtörésről, buzizásról, liberális ügynökhálózatról egyelőre nincsen szó.

Advertisement
Advertisement

A hivatalos programot itt lehet letölteni. Ha rajtam múlna, én elvinném magammal 50 barátomat, felvennénk fekete öltönyöket, napszemüvegeket és egész nap rádióznánk egymással olyanokat, hogy a "liberális egy, itt liberális kettő, vétel, jelkezz, puszillak" meg hogy "buzibombákat bekészíteni, cél a polgármester". Ha valaki az országnak abban a részében él, vagy benne van egy jó diliben, akkor nézze meg Magyarország legflúgosabb polgármesterét július 12-én, pénteken 12 órától. Mi sajnos nem tudunk ott lenni.

A teljes sajtóanyag az MTI-ÖS-ből itt:

Az Érpataki Modell elméleteinek és az Érpataki Modell Országos Hálózata gyakorlati eredményeinek megismerésére nyílik újabb lehetőség a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei községben, Érpatakon július 12-én, pénteken délelőtt 10 órától. Ezeket a nyílt napokat egyrészt azért szervezzük, hogy az érdeklődő településvezetők, köztisztviselők vagy a rendfenntartásért felelős személyek a helyszínen is láthassák a módszer működését. Másrészt olyan rátermett, elkötelezett embereket keresünk, akik elkezdik a küzdelmet a munkájukat nem végző hatóságokkal, köztisztviselőkkel szemben. Itt beszélhetnek azokkal a „frontharcosokkal”, akik egymás munkáját segítve dolgoznak egy élhető település megvalósításáért. Kérdéseket tehetnek fel, tanácsokat kérhetnek és fogadhatnak meg, amiket saját településükön is alkalmazni tudnak.

Néhány tudósítás után az országos média egységesen nevezte el a rendet középpontba helyező módszerünket Érpataki Modellnek, mely iránt azóta széleskörű hazai és nemzetközi érdeklődés mutatkozott. Az ablakon kidobott pénztámogatások, az átgondolatlan beruházások helyett a hatályos törvények betartatásával, határozott irányítással csodákat lehet tenni egy közösségben. A módszerek nyilvánosak és törvényesek, erős elhatározással és következetességgel alkalmazhatóak, eredményeik nagyon hamar jelentkeznek.

A nyílt napon a magyar-cigány együttélés jó példájának bemutatása során lehetőség nyílik beszélni a helyi közösségben építő munkát végző, büszke cigány emberekkel.

Az érdeklődők megismerhetik az emberek kizárólag érték mentén történő megkülönböztetésének gyakorlatát, ahol nem a bőrszín vagy a vagyoni helyzet számít, hanem kizárólag az, hogy önmagáért és a közösségért építő vagy romboló munkát végez.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk július 12-én, pénteken az immár tizenkettedik alkalommal megszervezésre kerülő nyílt napunkra, Érpatakra. Dr. Orosz Mihály Zoltán polgármester

Advertisement

Fotó: erpatak.hu

Share This Story

Get our newsletter