Oké, lehet nem vádlott volt, hanem elítélt, és nem tárgyalás, csak meghallgatás, de a lényeg ugyanaz. Felmerül a kérdés, mit lehet tenni ilyen helyzetben.

Kábé egy hete került fel a YouTube-ra a lenti videó, és nem is a borzasztóan hangos a szellentés az igazán vicces benne, hanem hogy a bíró úgy kiakadt, mint egy zsémbes nagymama:

De tényleg, ilyenkor mi a teendő? Nyilván egy ilyen tárgyaláson, főleg, ha vádlott vagy elítélt az ember, nem lehet csak úgy ki-be járkálni. Kéredzkedjen ki, mint egy általános iskolás? Vagy értelemszerűen várja meg a szünetet vagy a megbeszélés végét? Ez lenne az ideális, de hát a szellentés néha kicsúszik, főleg, ha egy ilyen stresszes helyzetben van az ember, fokozott bélmozgás, menekülési ösztön, miegyéb. És hiába szánja az ember csöndesnek, van, hogy hangos.

Advertisement

Szerintem a szellentő nem követett el főben járó bűnt, a bírónak egyszerűen pont azt kellett volna csinálni, mint az emberek többségének, amikor egy ilyen dolog történik: nem venni róla tudomást, vagy valami poénnal elütni a dolgot. Mert így akár szándékos volt a szellentés, akár nem, a ő csinált hülyét magából.

via BroBible

Share This Story

Get our newsletter