√ďr√°k alatt futott be Charles Ramsey, a clevelandi szomsz√©d, aki megtal√°lta √©s kimentette az elrabolt √©s t√≠z √©ve fogs√°gban tartott l√°nyok egyik√©t. Ramsey szelid arc√°val, vicces haj√°val √©s vaskos tr√°g√°rs√°gokkal tark√≠tott besz√©dst√≠lus√°val lett a netezŇĎk aktu√°lis kedvence. Abszol√ļte meg√©rdemelten!

Itt hallgathat√≥ meg a fergeteges telefonh√≠v√°sa a rendŇĎrs√©gi seg√©lyvonalra.

De ember√ľnk t√©v√©knek nyilatkozva is majdnem ugyanilyen j√≥. √ćme az egyik elsŇĎ interj√ļ vele, szemk√∂zt a h√°zzal, ahonan az ajt√≥t ber√ļgva kiszabad√≠totta a perverz iskolabuszsofŇĎr √°ldozat√°t.

Ez pedig egy m√°sik interj√ļ, nem kev√©sb√© sz√≠nes √©s plasztikus st√≠lusban.:

A fick√≥r√≥l sz√≥l√≥ Gawker-poszt alatt pedig az is kider√ľl, hogy Gawker-birodalom blogjain, √≠gy a Cinken is haszn√°lt Kinja t√©nyleg igen j√≥ kommentmotornak is, mert az elŇĎt√©rbe tolja a klassz tartalmat. Egy threadben, ami arr√≥l sz√≥l, hogy a seg√©lyh√≠v√°s k√∂zben j√≥l hallani Ramsey telefonsz√°m√°t, egy hozz√°sz√≥l√≥ ugyanis elmes√©li, hogy ŇĎ egyszer egy √ļjs√°g, a Detroit Free Press c√≠mlapj√°ra ker√ľlt. A fot√≥n a kuty√°j√°val volt l√°that√≥, az √°llat nyak√∂rv√©n a j√≥l kiolvashat√≥ telefonsz√°mmal. Ami ut√°n h√°rom h√≥napig √°lland√≥an megtelt √ľzenetekkel a hangpost√°ja. De nem perverz liheg√©sekkel, vagy g√©zeng√ļz recskabajnokok egy√©b mocsoks√°gaival. Hanem olyan h√≠v√°sokkal, amik arra figyelmeztett√©k, hogy vigy√°zzon, mert c√≠mlapra ker√ľlt a telefonsz√°ma.

Advertisement