This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Óriási sztár lett a Snoop Dogg-fazonú szomszédból

Illustration for article titled Óriási sztár lett a Snoop Dogg-fazonú szomszédból

Órák alatt futott be Charles Ramsey, a clevelandi szomszéd, aki megtalálta és kimentette az elrabolt és tíz éve fogságban tartott lányok egyikét. Ramsey szelid arcával, vicces hajával és vaskos trágárságokkal tarkított beszédstílusával lett a netezők aktuális kedvence. Abszolúte megérdemelten!

Advertisement

Itt hallgatható meg a fergeteges telefonhívása a rendőrségi segélyvonalra.

De emberünk tévéknek nyilatkozva is majdnem ugyanilyen jó. Íme az egyik első interjú vele, szemközt a házzal, ahonan az ajtót berúgva kiszabadította a perverz iskolabuszsofőr áldozatát.

Ez pedig egy másik interjú, nem kevésbé színes és plasztikus stílusban.:

A fickóról szóló Gawker-poszt alatt pedig az is kiderül, hogy Gawker-birodalom blogjain, így a Cinken is használt Kinja tényleg igen jó kommentmotornak is, mert az előtérbe tolja a klassz tartalmat. Egy threadben, ami arról szól, hogy a segélyhívás közben jól hallani Ramsey telefonszámát, egy hozzászóló ugyanis elmeséli, hogy ő egyszer egy újság, a Detroit Free Press címlapjára került. A fotón a kutyájával volt látható, az állat nyakörvén a jól kiolvasható telefonszámmal. Ami után három hónapig állandóan megtelt üzenetekkel a hangpostája. De nem perverz lihegésekkel, vagy gézengúz recskabajnokok egyéb mocsokságaival. Hanem olyan hívásokkal, amik arra figyelmeztették, hogy vigyázzon, mert címlapra került a telefonszáma.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter