"Nemcsak az isten√°ldotta tehets√©g√©t hozta mag√°val D√≥zi, hanem az ‚Äěembers√©g√©t‚ÄĚ is." Ez√©rt szavaz majd minden norm√°lis magyar ember a F√ľggetlen Kisgazdap√°rtra!

Elk√©pesztŇĎen erŇĎs verset √≠rt Overdose-hoz, a drogos nevŇĪ csodal√≥hoz Heged√ľs P√©ter, a p√°rt eln√∂ke a Facebookon. √Čn azt hittem, hogy Torgy√°n J√≥zsef kigoly√≥z√°sa ut√°n se a kisgazd√°knak, se a magyar politik√°nak √ļgy √°ltal√°ban nem maradt semmi √©rtelme. Erre j√∂n Heged√ľs P√©ter √©s visszaadja a hitem a minŇĎs√©gi politiz√°l√°sban, a minŇĎs√©gi √≠r√°sr√≥l nem is besz√©lve. J√∂jj√∂n p√°r id√©zet, azt√°n nem marad m√°s, mint elolvasni az eredetit, amit egyszer tal√°n az √ļj Waste Landk√©nt fognak √ľnnepelni.

- Magyar l√≥ lett. Aki magyark√©nt j√°rt nyugati vil√°gv√°rosban csak n√©h√°ny eur√≥val a zseb√©ben, mik√∂zben tudja, hogy az √©let egyik vagy m√°sik ter√ľlet√©n nagy dologra k√©pes, m√°r k√∂zel√≠t ehhez az √©rz√©shez.

- Nemcsak az isten√°ldotta tehets√©g√©t hozta mag√°val D√≥zi, hanem az ‚Äěembers√©g√©t‚ÄĚ is. Am√≠g a sz√∂rnyŇĪ betegs√©g le nem √°ll√≠totta, legsz√≠vesebben azt mondtam volna, hogy minden ked√©lybeteg, depresszi√≥s, vagy csak hull√°mv√∂lgytŇĎl szenvedŇĎ keresse ennek a l√≥nak a t√°rsas√°g√°t.

- V√©gigj√°rta a vil√°g legcsod√°sabb l√≥ist√°ll√≥it, √∂tcsillagos boxait, s m√©gis. A legjobban a t√∂bbihez k√©pest fŇĎleg eleinte ink√°bb putrinak tekinthetŇĎ dunakeszi ist√°ll√≥j√°ban, kifut√≥j√°ban √©rezte mag√°t.