L√°thatatlan kolosszus integet Cartman szinkronhangj√°nak. Megk√©rkezett a Magyar Nemzeti Bank N√∂veked√©si Hitelprogramj√°t n√©pszerŇĪs√≠tŇĎ, rekord√∂sszeg√©rt rendelt rekl√°msorozat elsŇĎ r√©sze.

Az MNB hatmilli√°rdos p√°ly√°zat√°t az Inter Media Group nyerte, az a c√©g pedig megrendelte a kamp√°nyt a HG 360-t√≥l. Az a c√©g pedig elmondta, hogy mirŇĎl is sz√≥l a tegnap deb√ľt√°lt rekl√°m:

...k√©t v√°llalkoz√≥ besz√©lget√©s√©re √©p√ľl. A kisv√°llalkoz√≥ szeretn√©, ha v√°llalkoz√°sa nagyra nŇĎne. Ez√©rt tan√°csot k√©r egy bar√°tj√°t√≥l, akinek ez m√°r siker√ľlt, √©s √≥ri√°sira nŇĎtt. Ezt a bar√°tot nem l√°tjuk, csak az √°rny√©k√°r√≥l k√∂vetkeztethet√ľnk a nagys√°g√°ra, a v√°llalkoz√°sa m√©ret√©t a test√©nek m√©ret√©vel szimboliz√°ljuk. A hatalmas bar√°t azt tan√°csolja a kisv√°llalkoz√≥nak, hogy vegyen fel N√∂veked√©si Hitelt - hiszen ŇĎ is ezt tette.

Ehhez k√©pest √©n azt l√°tom, hogy egy zavarodott mel√≥s elŇĎsz√∂r egy felsŇĎbb l√©nyhez besz√©l, azt√°n egy targonc√°z√≥ hatalmas l√©nyt vizion√°l, ami a v√©g√©n nagyon term√©szetellenesen integet neki. Legal√°bbis az √°rny√©ka alapj√°n. Az √©n vizu√°lis √≠zl√©sem igaz√°n elb√≠rt volna egy Godzilla-m√©retŇĪ Matolcsy Gy√∂rgy√∂t, ami kom√≥tos l√©p√©sekkel eltapossa a logisztikai k√∂zpont kont√©nerv√°ros√°t, let√©rdel a fŇĎszereplŇĎ j√°rg√°nya elŇĎtt, majd az eg√©szet felfalja egy apr√≥ mozdulattal. Sajnos nem ez lett belŇĎle, hanem t√©nyleg a fenti bekezd√©s. De ne hallgassatok se r√°m, se a gy√°rt√≥c√©gre, n√©zz√©tek meg magatoknak:

Van óriásposzter is:

Advertisement

A rekord√∂sszegŇĪ tenderrŇĎl itt tudtok t√∂bbet olvasni.

[Kreatív via 444]