This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Óriási! Ezzel startol Matolcsy hatmilliárdos reklámkampánya

Láthatatlan kolosszus integet Cartman szinkronhangjának. Megkérkezett a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogramját népszerűsítő, rekordösszegért rendelt reklámsorozat első része.

Advertisement

Az MNB hatmilliárdos pályázatát az Inter Media Group nyerte, az a cég pedig megrendelte a kampányt a HG 360-tól. Az a cég pedig elmondta, hogy miről is szól a tegnap debütált reklám:

...két vállalkozó beszélgetésére épül. A kisvállalkozó szeretné, ha vállalkozása nagyra nőne. Ezért tanácsot kér egy barátjától, akinek ez már sikerült, és óriásira nőtt. Ezt a barátot nem látjuk, csak az árnyékáról következtethetünk a nagyságára, a vállalkozása méretét a testének méretével szimbolizáljuk. A hatalmas barát azt tanácsolja a kisvállalkozónak, hogy vegyen fel Növekedési Hitelt - hiszen ő is ezt tette.

Advertisement

Ehhez képest én azt látom, hogy egy zavarodott melós először egy felsőbb lényhez beszél, aztán egy targoncázó hatalmas lényt vizionál, ami a végén nagyon természetellenesen integet neki. Legalábbis az árnyéka alapján. Az én vizuális ízlésem igazán elbírt volna egy Godzilla-méretű Matolcsy Györgyöt, ami komótos lépésekkel eltapossa a logisztikai központ konténervárosát, letérdel a főszereplő járgánya előtt, majd az egészet felfalja egy apró mozdulattal. Sajnos nem ez lett belőle, hanem tényleg a fenti bekezdés. De ne hallgassatok se rám, se a gyártócégre, nézzétek meg magatoknak:

Van óriásposzter is:

Illustration for article titled Óriási! Ezzel startol Matolcsy hatmilliárdos reklámkampánya
Advertisement

A rekordösszegű tenderről itt tudtok többet olvasni.

[Kreatív via 444]

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter