Vasárnap rendezték meg az acélfallosz ünnepét Japánban, a napsütéses tavaszban csak úgy hemzsegtek a termetes, rózsaszín hímtagok. Fantasztikus galériánkat munkahelyén maximum kesztyűben kattintsa!

A Kanamara Macurit a Tokiótól délre, Kavaszakiban található Kanajama szentélyben ünneplik. A sintóista ceremónia fő eseménye, a felvonulás április első vasárnapjára esik. Az egész egy régebbi szentély ünnepének a továbbélése, ahol a helyi prostituáltak imádkoztak a nemi betegségek elkerüléséért és a jól menő üzletért.

A fesztivál ma már a termékenységről és a hosszú házasságról is szól, valamint pénzt gyűjtenek a HIV-vírus kutatására, bla bla, bla, ugye?, hol vannak már a képek. Itt!

Ezzel a férfival könnyű azonosulni

Advertisement


Klág Dávid péniszfelelőssel nem tudtuk eldönteni, hogy metélt vagy metéletlen vesszőt formál-e a nyalóka, de akárhogy is, jut belőle minden lánynak

Advertisement


Ami japán lányok kezében jól néz ki, az középkorú, pocakos, nyugati férfiak kezében általában nem néz ki jól

Advertisement


Tiszta busómaszk ez, mondjuk a mohácsi busójárás is hemzseg az óriási, vörös hímvesszőktől

Advertisement


Nem könnyű a rózsaszín óriáspénisz

Advertisement


Kép készül a rózsaszín óriáspéniszről

Advertisement


A fasztivál szó leírását még megálltam, de a faszorrú bába már sokkal keményebb dió

Advertisement


Ez a szerzetes egyszerűen csak nagyon vidám

Advertisement


Az európai szemmel elsőre meghökkentő, felszabadult péniszábrázolási kultúra Japán keleti szomszédjától, Koreától sem idegen. Csedzsu szigetén őrületes szexpark van, a gangvoni Hesindang-park tucatnyi faszobráról pedig már mi is beszámoltunk.

Advertisement

Az összes fotó: Chris McGrath/Getty Images és Keith Tsuji/Getty Images