Vas√°rnap rendezt√©k meg az ac√©lfallosz √ľnnep√©t Jap√°nban, a naps√ľt√©ses tavaszban csak √ļgy hemzsegtek a termetes, r√≥zsasz√≠n h√≠mtagok. Fantasztikus gal√©ri√°nkat munkahely√©n maximum kesztyŇĪben kattintsa!

A Kanamara Macurit a Toki√≥t√≥l d√©lre, Kavaszakiban tal√°lhat√≥ Kanajama szent√©lyben √ľnneplik. A sint√≥ista cerem√≥nia fŇĎ esem√©nye, a felvonul√°s √°prilis elsŇĎ vas√°rnapj√°ra esik. Az eg√©sz egy r√©gebbi szent√©ly √ľnnep√©nek a tov√°bb√©l√©se, ahol a helyi prostitu√°ltak im√°dkoztak a nemi betegs√©gek elker√ľl√©s√©√©rt √©s a j√≥l menŇĎ √ľzlet√©rt.

A fesztiv√°l ma m√°r a term√©kenys√©grŇĎl √©s a hossz√ļ h√°zass√°gr√≥l is sz√≥l, valamint p√©nzt gyŇĪjtenek a HIV-v√≠rus kutat√°s√°ra, bla bla, bla, ugye?, hol vannak m√°r a k√©pek. Itt!

Ezzel a f√©rfival k√∂nnyŇĪ azonosulni

Advertisement


Kl√°g D√°vid p√©niszfelelŇĎssel nem tudtuk eld√∂nteni, hogy met√©lt vagy met√©letlen vesszŇĎt form√°l-e a nyal√≥ka, de ak√°rhogy is, jut belŇĎle minden l√°nynak

Advertisement


Ami jap√°n l√°nyok kez√©ben j√≥l n√©z ki, az k√∂z√©pkor√ļ, pocakos, nyugati f√©rfiak kez√©ben √°ltal√°ban nem n√©z ki j√≥l

Advertisement


Tiszta bus√≥maszk ez, mondjuk a moh√°csi bus√≥j√°r√°s is hemzseg az √≥ri√°si, v√∂r√∂s h√≠mvesszŇĎktŇĎl

Advertisement


Nem k√∂nnyŇĪ a r√≥zsasz√≠n √≥ri√°sp√©nisz

Advertisement


K√©p k√©sz√ľl a r√≥zsasz√≠n √≥ri√°sp√©niszrŇĎl

Advertisement


A fasztiv√°l sz√≥ le√≠r√°s√°t m√©g meg√°lltam, de a faszorr√ļ b√°ba m√°r sokkal kem√©nyebb di√≥

Advertisement


Ez a szerzetes egyszerŇĪen csak nagyon vid√°m

Advertisement


Az eur√≥pai szemmel elsŇĎre megh√∂kkentŇĎ, felszabadult p√©nisz√°br√°zol√°si kult√ļra Jap√°n keleti szomsz√©dj√°t√≥l, Kore√°t√≥l sem idegen. Csedzsu sziget√©n ŇĎr√ľletes szexpark van, a gangvoni Hesindang-park tucatnyi faszobr√°r√≥l pedig m√°r mi is besz√°moltunk.

Az összes fotó: Chris McGrath/Getty Images és Keith Tsuji/Getty Images